به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، مراسم اختتامیه رویداد ملی نوآیند امروز -پنجشنبه، ۳۰ اردیبشهتماه- در سالن شهید مدرس مرکز پژوهشهای مجلس با حضور بابک نگاهداری رئیس این مرکز و اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس و برگزیدگان این رویداد برگزار شد.
در این نشست مهدی عبدالحمید، مدیر دفتر حکمرانی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۵۰۰ ایده برای دبیرخانه رویداد ارسال شد بود، اظهار کرد: از بین این ایدهها ۳۳ تیم به مرحله نهایی راه پیدا کردند که برگزیدگان در مراسم اختتامیه ارائه خواهند داشت.
وی با اشاره به ضرورت حفظ شبکه نخبگانی شکل گرفته در نتیجه برگزاری رویداد ملی نوآیند، گفت: صرفاً با اکتفا به توان کارشناسی داخل مرکز پژوهشها نمیتوان سیاستگذاری و قانونگذاری مؤثری انجام داد و از ظرفیت نخبگان خارج از بروکراسی اداری کشور هم باید استفاده شود، رویداد ملی نوآیند تلاشی در این زمینه است.
عبدالحمید سپس با اشاره به این مسئله که کارآفرینی اقتصادی در کشور شناخته شده و مورد حمایت دولت است، تصریح کرد: اما ایدهپردازی و خلاقیت در عرصههای عمومی هنوز چندان در کشور ما مورد توجه و حمایت نیست که رویداد ملی نوآیند برای رفع این خلاء برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مسائل از رسانهها وارد چرخه حکمرانی کشور میشوند، گفت: سیستم حکمرانی کشور دچار روزمرگی شده است و آیندهنگری و استفاده از افراد خلاق چاره حل این مشکل است که رویداد نوآیند با همین دغدغهها شکل گرفته است.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام احمد کوهی مدیر گروه آینده پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و دبیر علمی رویداد هم با تأکید بر این مسئله که با توجه به پیچیدهتر شدن مناسبات حاکم بر دنیا، حکمرانی ما هم باید از شیوه سنتی به شیوه خلاق و مؤثر تغییر پیدا کند، گفت: در حال حاضر با مدلهای قدیمی و محدود کردن بازیگران برای حل مسئله، نمیتوان حکمرانی مؤثری را اعمال کرد.
وی افزود: برای حل مشکلات حکمرانی باید مشارکت اجتماعی ایجاد کنیم و رویداد ملی نوآیند تلاش میکند در حد وسع خود این مشارکت را ایجاد کند.
در پایان این نشست از دبیرخانه دائمی رویداد ملی نوآیند رونمایی شد.
همچنین تیمهای برگزیده ایدههای خود را ارائه کردند و در نهایت با اهدای جوایزی از این تیمها قدردانی شد.
نظر شما