محمد مخدومی در حاشیه سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به معیارهای انتخاب پایتخت فرهنگی کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: هر شهری که در حوزه کتاب اقدامات خلاقانه انجام داده و تعامل خوبی در این حوزه برقرار کرده باشد به عنوان پایتخت فرهنگی کتاب و کتابخوانی در کشور انتخاب میشود.
وی با بیان اینکه شهر سنندج هفتمین پایتخت فرهنگی کتاب و کتابخوانی است، ادامه داد: در همین راستا اقداماتی در راستای ترویج کتابخوانی در استان صورت گرفت و کتابخانهها را به پاتوقهای فرهنگی و اجتماعی مبدل ساختیم.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان کردستان از ارائه خدمات نوین در بستر کتابخانهها به شهروندان کُرد خبر داد و گفت: در زمان حاضر ۵۳ کتابخانه در بخش شهری و روستای استان کردستان است و در اقصی نقاط این استان کتاب را در بین مردم توزیع و استفاده از آن را برای عمومی آزاد و در اختیار همگان قرار دادیم.
وی با اشاره به افتتاح کتابخانه مرکزی شهر سنندج با حضور وزیر و مقامات کشوری در کردستان، گفت: برخی از بخشهای این کتابخانه برای نخستین بار در کشور دایر و جزو خدمات قرار داده شده است.
مخدومی گفت: برای افزایش سرانه کتاب و مطالعه اقدام به اجرای طرح و برنامههای کردیم که بهانهای برای کتاب نخواندن نداشته باشند.
وی با بیان اینکه هر کجا نیاز به سرمایهگذاری بود اقدام به ایجاد کتابخانه کردیم، ادامه داد: در نظرسنجیهای صورت گرفته از مردم کردستان مشخص شد که استقبال عموم از کتب ادبیات، رمان، داستان و روانشناسی افزایش یافته است و در نمایشگاههای کتاب که به شکل فصلی برگزار میشود، بیشترین خرید کتاب را داریم.
نظر شما