محمدحسین پورمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی شهر هر کدام برای خود مستقل، قوی و باتجربه هستند؛ لذا داشتن اختلاف نظر در زمینههای مختلف از جمله انتخاب شهردار طبیعی است، با این حال شهردار منتخب، انتخاب یک فرد نبوده، بلکه با رأی بیشتر اعضای شورای اسلامی شهر این انتخاب انجام شده است.
وی افزود: روند انتخاب شهردار به صورت شفاف در گزارش روابط عمومی منتشر شد و در نهایت از میان ۲۴ نفر پیشنهادی با تعریف شاخصهای مد نظر شورای اسلامی شهر و تطبیق با پیشینه افراد، اعضای شورای اسلامی شهر در خصوص دو نفر به اتفاق نظر رسیدند تا در جلسهای جداگانه با دستورالعمل انتخاب شهردار، رأیگیری انجام شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شوشتر گفت: برای جلوگیری از هر گونه حاشیه، پیش از مطالعه و ارائه سوابق، شاخصهای مد نظر تعریف شد و مورد موافقت اعضای شورای اسلامی شهر قرار گرفت و از میان دو گزینه نهایی «کاوه فتحی» با چهار رأی از هفت رأی اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان شهردار انتخاب شد.
وی افزود: اینکه گفته میشود صورتجلسه انتخاب شهردار به امضا نرسیده است صحت ندارد، چرا که بلافاصله پس از رأیگیری صورتجلسه امضا و در پایان معرفینامه شهردار منتخب برای طی کردن روال اداری به فرمانداری شوشتر ارسال شد.
پورمحمدی ادامه داد: یکی از شاخصهای مهم انتخاب شهرداری توانایی وی در جذب سرمایهگذار و درآمدزایی برای شهرداری است، زیرا برای اجرا و تعریف پروژه نیازمند بودجه هستیم، برنامه ارائه شده توسط شهردار منتخب در این زمینه بسیار قوی و بسیار نزدیک به نظر شورای اسلامی شهر بود و مورد تأیید قرار گرفت.
وی تصریح کرد: مدیرکل املاک و مستقلات شهرداری اهواز، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری اهواز، معاون اداری و مالی شهرداری شوشتر، مدیرکل حقوقی، املاک و قراردادهای شهرداری شوشتر از جمله سوابق شهردار منتخب است.
نظر شما