علی خضریان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص نشست روز گذشته کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در این جلسه سیاستهای کمیسیون اصل نود مبنی بر اصلاح در حوزه حکمرانی و برنامههایی که برای تحقق این سیاست تعبیه شده است، تشریح و بر لزوم همافزایی ظرفیت نظارتی کمیسیون با دیوان محاسبات تاکید شد.
وی افزود: در ادامه این جلسه ضمن مرور اقدامات نظارتی کمیسیون اصل نود و دیوان محاسبات در دوره یازدهم و اهمیت همکاری بین این دو، نسبت به برداشتن گامهایی در جهت اصلاح فرایند بررسی شکایات و نظارتها در کنار مسئله تفریغ بودجه به عنوان مأموریت ذاتی دیوان محاسبات برنامهریزی شد تا با سرعت بخشیدن به امورات بتوان در حوزه نظارتی ایجاد همافزایی کرد.
خضریان ادامه داد: همچنین مقرر شد کمیسیون اصل نود و دیوان محاسبات پروژههای مشترکی در زمینه موضوعات مختلف مانند تولید دانشبنیان یا اصلاح ساختار بودجه انجام دهند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ۹۰ با اشاره به بررسی پرونده مرتبط با نهادههای دامی در ادامه نشست روز گذشته گفت: مسئولان گمرک، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و مرکز پژوهشها برای این موضوع در جلسه حاضر شدند و گزارشهایی را ارائه کردند، همچنین مسئولان نام برده از افزایش ذخایر استراتژیک کشور از جمله جو، کنجاله سویا و گندم نسبت به سال گذشته خبر دادند که لازم است حفظ شود.
وی یادآور شد: در مورد واردات کالاهای فاسدشدنی مانند دارو یا تجهیزات پزشکی و بعضی از کالاهای اساسی نیز مقرر شد هماهنگی بیشتری بین دستگاههای ذیربط برقرار شود؛ چرا که با توجه به گرانی بعضی کالاها و نرخ ارز، نگهداری آنها در گمرک آسیبهایی را به دنبال خواهد داشت.
خضریان تصریح کرد: با توجه به جمعبندی صورت گرفته قرار شد در مورد اتصال برخط سامانه بازارگاه به سامانه تجارت و گمرک، سقف زمانی از طرف گمرک مشخص و اعلام شود. همچنین قرار شد مرکز پژوهشهای مجلس اشکالاتی که در نحوه توزیع نهادههای دامی بین تولیدکنندگان وجود دارد را بررسی و گزارش آن را به کمیسیون ارائه کند.
نظر شما