به گزارش خبرنگار ایمنا، سرهنگ جانباز «حسین حاجعلیعسگری» که مدیریت حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آجا در استانهای اصفهان، چهارمحالوبختیاری و یزد را برعهده دارد، در دوران دفاع مقدس حضور نداشته است، اما بیش از ۱۰ سال است که در این زمینه به نگارش کتاب پرداخته است، تا در حد توان، دین خود نسبت به رشادتهای رزمندگان ارتشی در هشت سال جنگ تحمیلی را ادا کند.
او که متولد سال ۱۳۵۲ در نجفآباد است، در سال ۱۳۷۴ به استخدام ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمد و بعد از طی کردن دوره آموزشی در سال ۱۳۷۶ به عنوان فرمانده گروهان یک گردان ۱۹۸ تیپ یک لشگر ۶۴، عازم مأموریت حفاظت از مرزها در منطقه پیرانشهر شد که در این مأموریت بر اثر اصابت گلوله به پا مجروح شد تا به مقام جانبازی در راه امنیت کشور نائل آید.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس یکی از درخشانترین صحنههای نقشآفرینی ملت مسلمان ایران است، گفت: این دوران هنوز ناگفتههای بسیاری دارد که لازم است بیان شود تا نسلهای آینده با ایثار و فداکاری ملت ایران و رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس بیشتر آشنا شوند.
حاجعلیعسگری اظهار کرد: درباره دفاع مقدس، علیرغم همه آثار و مطالبی که تاکنون گفته شده، هنوز حق مطلب ادا نشده است و ناگفتههایی از آن دوران هنوز هم وجود دارد که شایسته است، در نوشتهها، رمانها، فیلمها و مانند آن توجه ویژهای به آنها شود.
رئیس اداره ایثارگران ارتش در استان اصفهان با اشاره به ماجرای روی آوردنش به نویسندگی در حوزه دفاع مقدس گفت: در یکی از ماموریتهایم به دزفول، زمانی که مشغول جمعآوری مدارک درباره شهدا بودیم، به وصیتنامه شهیدی برخوردم که خطاب به پدرش بود.
وی افزود: این شهید در این وصیتنامه از پدرش خواسته بود که سنگ مزار نداشته باشد و مزارش تنها با سیمان فرش شود و روی سیمان با انگشت نوشته شود، پرکاهی تقدیم به آسمان.
حاجعلیعسگری اضافه کرد: وصیتنامه سراسر عرفانی این شهید موجب شد تا من به سراغ مزار شهید در گلستان شهدای دزفول بروم و همچنین با خانواده شهید ارتباط بگیرم که این ارتباط سبب شد، اولین کتابم با عنوان «پرکاهی تقدیم به آسمان» را بنویسم.
وی با بیان اینکه پیش از آن، بیشتر فعالیتم در ارتش به حضور در یگانهای نظامی و عملیاتی برمیگشت، گفت: پس از این دیدار به مطالعه و تحقیق در زمینه خاطرات رزمندگان ارتشی و خانوادههای شهدا روی آوردم و تاکنون ۱۱ کتاب در حوزه دفاع مقدس تألیف کردهام.
حاجعلیعسگری که دو کتاب دیگر به عنوان «گام دوم» و «ره پویان ولایت» را در ارتباط با سخنان مقام معظم رهبری به رشته تحریر درآورده است، افزود: هماکنون در حال نگارش کتابی درباره امیر آذرفر هستم تا رشادتها و مجاهدتهای این مرد بزرگ که یکی از اسطورههای ارتش جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس است، برای آیندگان به یادگار باقی بماند.
رئیس اداره ایثارگران ارتش در استان اصفهان اضافه کرد: امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر که سال ۱۳۳۹ به ارتش پیوست، از اساتید شهید سپهبد صیاد شیرازی و همچنین از طراحان عملیات کربلای پنج در دوران دفاع مقدس بهشمار میرود.
وی تصریح کرد: خبر فتح منطقه راهبردی حاج عمران در سال ۶۵ به فرماندهی امیر آذرفر، فرمانده وقت لشکر ۶۴ ارومیه، آنچنان مهم بود که پس از آن، امام خمینی (ره) این رویداد را تلفنی به این اسطوره ارتشی تبریک گفت.
حاجعلیعسگری با بیان اینکه نوشتن درباره رشادتهای رزمندگان ارتشی برای او بسیار شیرین و خاطرهساز است، گفت: جبهه همهاش عشق بود و ایثار و رزمندگان در دوران دفاع مقدس برای دفاع از این مرز و بوم از همه چیز خود گذشتند تا کسی نگاه چپ به این خاک نکند.
وی افزود: شهدا در خانوادههای خاصی بزرگ شدند و هر خانوادهای لیاقت داشتن شهید را ندارد، از اینرو باید در کنار رزمندگان به این خانوادهها و سبک زندگی آنها نیز توجه کرد؛ موضوعی که نیاز فعلی جامعه امروزی است تا خانوادهها برای تربیت فرزندشان از آن الگوگیری کنند.
نظر شما