محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به ضرورت پررنگ کردن نقش اصفهان به عنوان قطب شرکتهای دانشبنیان، اظهار کرد: از زمان شروع فعالیت شورای ششم اصفهان برای توسعه تولیدات دانشبنیان و کمک به استقرار شرکتهای دانشبنیان در اصفهان در تلاش هستیم.
وی با بیان اینکه در اصفهان به دلیل مشکلاتی مانند کمبود آب، مسائل زیستمحیطی و هوا نمیتوانیم برنامهای برای توسعه صنایع بزرگ داشته باشیم، ادامه داد: قطعاً توسعه صنایع دانشبنیان با ویژگیهایی از جمله وابسته نبودن به آب، نداشتن آلایندگی میتواند مورد توجه ویژه قرار گیرد و زمینه اشتغالزایی خوبی را برای جامعه نخبگان فراهم میکند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان "سال تولید دانشبنیان و اشتغالآفرینی" نامگذاری شده است، گفت: شورای ششم اصفهان نیز در برنامههای خود پیگیر دستیابی به این مهم است و با تأکیدی که از سوی مقام معظم رهبری و مقامات دولتی در مورد این مسئله شده است، قطعاً این موضوع به عنوان اولویت در برنامههای مدیریت شهری قرار دارد.
استقرار ۱۰ درصد از شرکتهای فعال دانشبنیان در اصفهان
وی با بیان اینکه برخورداری استان اصفهان از دانشبنیانها ویژگی منحصربهفردی است، تصریح کرد: در واقع اصفهان اولین استان در حوزه اشتغال و تولیدات دانشبنیان است، در حال حاضر حدود ۱۰ درصد از شرکتهای فعال دانشبنیان در اصفهان مستقر هستند، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سال ۱۳۷۲ محل استقرار شرکتهای دانشبنیان بوده و فعالیت خود را با محور فناوری آغاز کرده است.
نورصالحی با بیان اینکه باید تمام دستگاهها با همدلی در کنار یکدیگر فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با مجموعه این اتفاقها شرکتهای دانشبنیان گسترش یابد و تولیدات آنها اضافه شود تا امسال به صورت واقعی شاهد رونق تولیدات دانشبنیان در اصفهان باشیم.
وی اظهار کرد: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری هدفگذاری شده است که تولیدات، اشتغال و تعداد شرکتها بتواند حداقل دو برابر شود، قطعاً این کار بزرگی است و امیدواریم در سال جاری این برنامه رقم بخورد و اصفهان بتواند به عنوان قطب تولیدات و شرکتهای دانشبنیان قلمداد شود.
نظر شما