توصیه‌هایی برای تزریق واکسن کرونا در ماه مبارک رمضان

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران گفت: موج جدید کرونا شدید نیست؛ اما با افزایش بیماران سرپایی همراه است.

به گزارش ایمنا، نادر توکلی در برنامه رادیویی «تهران ما»، درباره نکاتی که باید برای تزریق واکسن کرونا در ماه مبارک رمضان رعایت شود، اظهار کرد: تزریق واکسن هیچ ممنوعیتی در این ماه ندارد؛ نکته مهم این است که تزریق واکسن می‌تواند با عوارضی همچون تب خفیف و بدن‌دردهای مختصر همراه باشد و در اغلب افراد هم بدون عارضه است.

وی افزود: افرادی که قصد تزریق واکسن دارند بهتر است پس از افطار واکسن کرونا را در مراکز شبانه‌روزی تزریق کنند. قبل از سحر روزی که قصد تزریق واکسن دارند، استامینوفن بخورند تا عوارض کمتری داشته باشند و مصرف آب و مایعات و نوشیدنی‌ها در سحر کمک می‌کند تا عارضه واکسن کمتر شود؛ ضمن اینکه نباید در روزی که می‌خواهند واکسن بزنند، فعالیت شدید داشته باشند.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران از افزایش تعداد مبتلایان جدید کرونایی از دهه دوم فروردین خبر داد و گفت: تعداد بیماران سرپایی که به کلینیک‌های تنفسی بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، افزایش پیدا کرده اما منجر به افزایش بستری‌ها نشده است؛ اگرچه در روزهای دهم و یازدهم فروردین تعداد فوتی‌های تهران تک رقمی شد، اما این تعداد همچنان بین ۱۲ تا ۱۷ نفر نوسان دارد. پیش‌بینی می‌کنیم موجی از مبتلایان سرپایی در دو هفته آینده داشته باشیم.

توکلی در خصوص موج احتمالی جدید کرونا در روزهای آینده گفت: اگر هم موجی وجود داشته باشد در حد بیماران سرپایی است؛ اما با توجه به بازگشایی مدارس، دانش‌آموزان بیمار نباید به مدرسه بروند و معلمان باید دقت کنند اگر دانش‌آموزی تب، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه دارد را به منزل بفرستند. موج جدید که مختصری هم ایجاد شده با افزایش بیماران سرپایی همراه است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه هوا هم دیگر سرد نیست و تهویه نسبت به فصول سرد راحت‌تر است. همچنان زدن ماسک توصیه می‌شود و افراد علامت‌دار نباید در اماکن عمومی حضور یابند تا در ماه آینده با مشکلی روبه‌رو نشویم.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران درباره سویه‌های جدید کرونا در کشورهای چین و انگلیس گفت: سویه‌های جدید، فرم‌های ضعیف ویروس کرونا هستند. این سویه‌ها در حد امیکرون و حتی ضعیف‌تر از آن هستند. قرنطینه این کشورها به دلیل جلوگیری از افزایش تعداد بیماران سرپایی انجام شده است. این سویه‌ها هنوز به کشور ما وارد نشدند.

نادر توکلی اظهار کرد: روزه‌داری برای افرادی که مبتلا به نوع خفیف بیماری کرونا شده‌اند، هیچ ممنوعیتی ندارد.

به گزارش ایمنا، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، هیچ مطالعه‌ای مبنی بر افزایش خطر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ در دوران روزه‌داری دیده نشده است. با رعایت شرایط ویژه تغذیه سالم در ایام روزه‌داری، نه تنها عارضه‌ای در افراد سالم ایجاد نمی‌شود، بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخ‌های التهابی زیان‌بار و بهبود پاسخگویی بدن به واکسن کرونا می‌شود؛ بنابراین تمام افراد سالم کمتر از ۶۵ سال با رعایت نکات بهداشتی‌تغذیه‌ای می‌توانند روزه بگیرند.

کد خبر 566654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.