به گزارش خبرنگار ایمنا، مجتبی خالدی اظهار کرد: در چهارشنبهسوری سال جاری شرایط کمی متفاوت است و بهرغم شیوع بیماری کووید ۱۹، حدود ٢٠٠ نفر دچار مصدومیت شدهاند و چهار تن فوت کردند.
وی افزود: تاکنون ١٨ نفر بستری و قطع عضو شدهاند. جانباختگان چهارشنبه آخر سال نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته بیشتر است و زمان زیادی برای پیشگیری وجود ندارد.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همکاران در حوزه درمان، درگیر فشار کاری کرونا هستند و از شهروندان خواسته میشود در چهارشنبه آخر سال این فشار کاری را افزایش ندهند.
برخورد با فروشندگان مواد محترقه
وی تصریح کرد: از نیروی انتظامی خواهشمندیم همچون سال گذشته برخوردهای لازم را با افرادی که نسبت به فروش مواد محترقه اقدام میکنند، داشته باشد.
خالدی خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود ٣٠ درصد مصدومان چهارشنبهسوری عابر بودند؛ بر همین اساس از شهروندان خواسته میشود رفتو آمدهای خود را در این شب مدیریت کنند.
مرگ ۹ نفر در سال ۹۹ در چهارشنبه آخر سال
به گزارش ایمنا، در چهارشنبهسوری سال ۱۳۹۹، یک هزار و ٨٩۴ نفر دچار آسیب شدند که در سال ۱۳۹۸ این تعداد برابر با یک هزار و ۴۶٨ نفر بوده است. همچنین در سال ۹۹ بر اثر تلفات وارده ۹ نفر جان خود را از دست دادند. ۴۶ درصد مصدومان سال گذشته، میانگین سنی شش تا ١٨ سال داشتند و ٧٠ درصد مصدومان استفاده کننده مواد محترقه و ٣٠ درصد عابران پیاده، افراد در حال بازگشت به منازل یا نیروهای امدادی بودند.
نظر شما