به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدیحیی صفوی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور نظامی در کتاب «از سنندج تا خرمشهر» به چگونگی ورود حاج حسین خرازی به سپاه پاسداران اشاره کرده است که در ادامه میخوانید.
بیستودوم بهمن سال ۵۷ با مردم و جوانان انقلابی اصفهان ساواک اصفهان را گرفتیم و در محل ساواک کمیته انقلاب اسلامی را تشکیل دادیم. خودمان اسم کمیته دفاع شهری را رویش گذاشتیم. کارت هم چاپ کردیم. برای شما باید جالب باشد که کارتها را آیتالله خادمی و آیتالله جلال طاهری مهر زدند. ما از اول برای اینکه از امام (ره) و روحانیت فاصله نگیریم، کارتها را با مهر آنها چاپ کردیم. خودمان هم یک آرم که دوتا تفنگ بود، روی آنها زدیم و آیه صف را بالای این کارتها نوشتیم: «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیَانٌ مَرْصُوصٌ.»
بعد خودمان شروع به جذب پاسدار کردیم؛ ازجمله پاسدارانی که آمدند، حسین خرازی بود که من با او مصاحبه کردم. جالب است، به آقای حسین خرازی گفتم برای چه آمدی؟ او گفت برای دفاع از دینم آمدهام. آقای سیدعلی بنیلوحی همراه آقای خرازی بود که او هم پاسدار شد. حسین خرازی به سربازی هم رفته بود. حسین خرازی در تیپ قوچان لشکر ۷۷ خراسان دور دیده بود. من خودم با خرازی مصاحبه کردم و او را برای سپاه پذیرش کردم. خرازی در مصاحبه گفت: من هم سربازی رفتم و هم در جنگ ظفار بودهام. گفتم: در جنگ ظفار؟ گفت: ما را به زور بردند. اما من در آنجا نمازم را کامل میخواندم و روزه هم میگرفتم.
به نبرد چریکهای جداییطلب چپگرا با حکومت سلطنتی عمان در استان ظفار در شرق این کشور جنگ ظفار گفته میشود. این نبرد با تأسیس جبهه آزادیبخش ظفار در سال ۱۹۶۲ میلادی آغاز شد که با درخواست رسمی سلطان قابوس پادشاه عمان، شاه ایران اولینبار واحدهایی از ارتش را در آذر ۱۳۵۱ به آنجا فرستاد و در پاییز ۱۳۵۲ واحدهای واکنش سریع ارتش ایران را با مدرنترین اسلحهها و ۲۰ فروند بالگرد به ظفار اعزام کرد.
نظر شما