صدیقه میری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه درختان بومی نقش کمرنگی در فضای سبز شهر پلدختر دارد، اظهار کرد: گردههای درخت کنوکارپوس به دلیل آلرژیزایی اثر منفی بر سلامت شهروندان میگذارد؛ این درخت با شرایط اقلیمی منطقه سازگار نیست و ریشههای هجومی آن خسارتهای زیادی به تأسیسات شهری و آب و فاضلاب وارد میکند.
وی افزود: درختکاری در شهر پلدختر براساس برنامه و تیپ خاصی انجام نشده و اصول علمی و زیباشناسی، معیارهای محیطزیستی از قبیل سازگاری گونههای کاشت شده، اصول بهداشتی مانند آلرژیزا نبودن برخی گونهها، عملکرد اکولوژیک فضای سبز گذرگاهها همچون کاهش آلودگیهای هوا، کاهش آلودگی صوتی و نوری و عملکرد اجتماعی نظیر کاشت درختان سایهگستر، در نظر گرفته نشده است.
شهردار پلدختر خاطرنشان کرد: طرح جامع درختکاری شهر پلدختر توسط کارشناسان مجرب و فعالان محیطزیست تدوین شده است؛ بر همین مبنا ساختار درختکاری شهر دستخوش تحولات اساسی خواهد شد.
میری با بیان اینکه حذف درختان مضر، زائد و ناسازگار و جایگزینی درختان سازگار با اقلیم شهر پلدختر در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: مسیر شهر پلدختر به خرمآباد از گذشته به جاده ارغوانها شهرت دارد و در همین راستا در بلوار ورودی شهر از سمت شمال، درختان ارغوان کاشت خواهد شد و در سایر نقاط شهر نیز مطابق برنامهریزی طرح جامع درختکاری، درختان مناسب دیگری غرس میشود.
نظر شما