محمد رئیسی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص شخصیت شهید حسین خرازی اظهار کرد: شخصیت حاج حسین خرازی حاصل رشد و نمو در انقلاب بود، وقتی که سپاه تشکیل شد او یکی از نیروهای سپاه و مسئول اسلحهخانه شد و سپس به جنوب کشور و دارخوین رفت و در جبهه محمدیه و سلمانیه حضور پیدا کرد.
وی ادامه داد: از سیویکم شهریور ۵۹ تا مهرماه ۶۰، حسین خرازی فرمانده مقتدر سپاه اسلام و مورد تأیید محسن رضایی و دیگر فرماندهان آن زمان بود، برخی عنوان میکردند حاج حسین در طراحی عملیات جنگ بینظیر است زیرا وی فردی مقتدر در طراحی بود و نقشهها و ایدههای زیبا و جالبی را طرحریزی میکرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه محسن رضایی که در دوران دفاع مقدس فرمانده سپاه بود نظرات حسین خرازی را پذیرا بود، تصریح کرد: شهید خرازی از نظر اخلاقی در قلب رزمندگان، بسیجیان، سپاه و لشکر امام حسین (ع) و دیگر لشکرهای کشور جای داشت.
وی اضافه کرد: حاج حسین به گونهای در قلب رزمندگان جای داشت که هرزمان عملیاتی آغاز میشد و او فرمان میداد، رزمندگان و نیروهای لشکر امام حسین (ع) با تمام قوا و با میل خود میجنگیدند. زمانی که یکی از فرماندهان شهید میشد، شهید خرازی که شیر میدان جنگ بود، گویی کمرش میشکست.
رئیسی افزود: شهید خرازی عملیاتهایی از جمله حصر آبادان، دارخوین، خط شیر، شرق کارون و فیاضیه آبادان و طریقالقدس را فرماندهی کرد، همچنین نقش لشکر امام حسین (ع) به فرماندهی حاج حسین در عملیات فتحالمبین پررنگ بود.
وی با بیان اینکه ابعاد نظامی و اخلاق معنوی حاج حسین لشکر را هدایت میکرد، گفت: حاج حسین در عملیات خیبر یک دست خود را از دست داد و برای دفاع از ولایتخواهان به جبهه بازگشت و آن زمان با یک دست در جبهه، لشکر امام حسین (ع) را برای نبرد با دشمن هدایت میکرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: حاج حسین در زمان عملیات هم به فکر تأمین غذای نیروها بود. هشتم اسفندماه ۶۵ بر روی تپهای حوالی پل وحدت که مرکز فرماندهی بود، ایستاد و دشت شلمچه را نظاره کرد که گلوله دشمن به وی اصابت کرد و به درجه رفیع شهادت نائل شد.
وی یادآور شد: در خصوص فرماندهی حسین خرازی تنها میتوان گفت حسین به خدا وصل شده بود و شاید خیلیها نتوانستند این گونه متصل شوند. پشتیبان و راهنمای شهید خرازی در طول هشت سال دفاع مقدس، خدا و امام زمان (عج) بود.
نظر شما