سیدامین موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اهمیت تحکیم بنیان خانواده، اظهار کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر دغدغه تحکیم خانواده را دارند، اما در این زمینه برنامههای هدفمند و تدوین شدهای وجود ندارد.
وی ادامه داد: نقش خانواده به عنوان یک واحد اجتماعی کوچک در سلامت و نشاط جامعه انکارناپذیر است.
عضو شورای اسلامی شهر مبارکه خاطرنشان کرد: هرچه خانوادهها از سلامت و آرامش بیشتری برخوردار باشند، جامعه نیز از سلامت و ثبات بیشتری برخوردار خواهد بود.
وی اضافه کرد: عیبجویی، بدبینی، بدخویی، تحقیر، دروغ، تحمیل نظر، فقر و مشکلات معیشتی، بیکاری، طلاق عاطفی، اندوه، خشونت، همسر آزاری و تبعیض در خانه از مهمترین چالشها و موانع اخلاقی، اقتصادی و عاطفی تحکیم بنیان خانواده در جامعه کنونی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در راستای رفع آن برنامههای مؤثری تدوین شود.
موسوی تصریح کرد: چشم و همچشمی از دیگر چالشها و موانع اجتماعی تحکیم بنیان خانواده در جوامع امروز است که راهکارهای مناسب برای مقابله با این چالشها و موانع در فرهنگ کهن ایرانی و سیره پیشوایان دینی و روایات وجود دارد و بهرهگیری این موارد در رفع معضلات و تحکیم بنیان خانواده بسیار کارساز است.
وی تصریح کرد: همواره تمام کارشناسان ذیربط در همه عرصههای رسانهای به اهمیت تحکیم بنیان خانواده تاکید کردهاند، اما به نظر میرسد پایبند نبودن به محورهای اصولی و اجرا نکردن صحیح تأکیدات زمینهساز چالشهای اخلاقی و تهدید تحکیم بنیان خانواده شده است، البته قبل از شعارهای اخلاقی باید به چالش کمرنگ شدن ارزشها و جایگزینی ضدارزشها در جامعه توجه کرد.
وی تصریح کرد: نسخههای زیادی برای درمان این معضل داریم، اما به درستی اجرا نمیشود و جامعه همچنان به سمت تحلیل ارزشهای اخلاقی و تضعیف بنیان خانواده پیش میرود، بنابراین باید چارهای کارآمد برای این چالش فراگیر اندیشیده شود.
نظر شما