وحید کاظمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه کاشان از دیرباز در زمینه تکثیر ماهیان تزئینی مشهور بوده است، اظهار کرد: شهرستان کاشان سالیان زیادی در این زمینه فعال بوده و راوند کاشان از مناطق معروف در حیطه پرورش ماهیان زینتی است.
وی افزود: در کل کشور ۲۵۰ میلیون ماهی تزئینی تکثیر میشود که ۷۰ درصد آن در اصفهان تأمین میشود. کاشان با تکثیر بیش از ۴۰ میلیون ماهی زینتی در ۵۵۰ کارگاه مجوزدار و ۷۰۰ نفر نیرو، ۲۰ درصد از ماهیان تزئینی کشور را تأمین میکند و سالانه درآمدی معادل ۲.۴۰۰ میلیارد ریال ایجاد میکند.
رئیس مرکز علمیکاردبردی خانه کارگر کاشان ادامه داد: بیشتر ماهیان تکثیرشده در شهرستان کاشان از نوع گلدفیشهای معمولی، کلهشیری و تلسکوپی بوده که به منظور ارتقای صنعت تولید و صادرات بهتر قصد داریم تنوع ماهیان را افزایش دهیم. در حال حاضر سالیانه ۱۰۰۰ قطعه ماهی زینتی از کاشان به کشورهای عراق و ترکیه صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ هکتار از شهرک شماره سه صنعتی به پرورش ماهیان زینتی اختصاص پیدا کرده، گفت: به دلیل اینکه ۷۰ درصد تولید کنندگان ماهی زینتی در کاشان به صورت سنتی فعالیت میکنند، قصد داریم در این شهرک ۲۲۰ واحد و کارگاه مجهز به تکنولوژی روز احداث کنیم.
کاظمی در رابطه با رویداد شتاب ماهیان زینتی در شهرستان کاشان گفت: این رویداد به علت وجود مشکلات تولیدکنندگان ماهیان زینتی و با توجه به جلساتی که با ریاست جهاد کشاورزی انجام شد با هدف شتاب در حل مشکلات تولیدکنندگان ماهی زینتی در زمینه درمان، پرورش و تکثیر برگزار خواهد شد و ایدههای بسیاری خوبی در بحث دارو، درمان و اکسیژنسازی ارائه شد.
وی اشاره کرد: رویداد شتاب ماهیان زینتی امروز _دوشنبه بیست و پنجم بهمنماه_ برگزار میشود و برخی از اساتید دانشگاههای صنعتی اصفهان، سمنان، دامغان و مشهد از استارتاپها حمایت کردند و مسئولان شهر کاشان نیز در تمام ابعاد حمایت خود را نشاندادند.
رئیس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر ادامه داد: سرمایهگذارانی در زمینه پرورش ماهیان زینتی در رویداد شتاب حضور دارند و ایدههای برتری که امکان تبدیل به محصول را دارد تحت حمایت قرار میدهند. ایدههای برتر به دفتر نوآوری راه یافته و بعد از جلساتی که با مسئولان و سرمایهگذاران خواهیم داشت، محصولات به تولید انبوه میرسد.
نظر شما