به گزارش ایمنا، همزمان با شیوع بیماری کرونا در سراسر دنیا بسیاری حجم انتشار اطلاعات نادرست در مورد ویروس کووید _۱۹ به ویژه راهحلهای مقابله با این بیماری افزایش یافت. طبق بررسیهای انجام شده عمده خبرها و پیامهای نادرست درباره کرونا در شبکههای اجتماعی منتشر میشود. از همین رو مدیریت و نظارت بر این اپلیکیشنهای کاربردی میتواند آرامش روانی میلیونها کاربر در کشورهای مختلف دنیا را فراهم سازد.
سازمان بهداشت جهانی در توئیتر خود اعلام کرد: «ویروس کووید -۱۹ باعث ایجاد بیماری اطلاعاتی در سراسر کره زمین شده است. این سازمان از پلتفرمها و رسانههای اجتماعی رسمی برای مبارزه با اطلاعات نادرست و ارائه توصیههای بهداشتی دقیق به مردم استفاده میکند.»
اگرچه آمار رسمی از آسیبهای ناشی از خبرهای جعلی کرونا در کشورهای مختلف وجود ندارد؛ ولی کارشناسان معتقدند انتشار دستورالعملهای اشتباه برای درمان و مقابله با بیماری کرونا در بیش از دو سال گذشته جان افراد زیادی را به خطر انداخته و حتی باعث مرگ تعدادی از بیماران درگیر ویروس کووید _۱۹ شده است. دولتها به مردم توصیه میکنند آمار و خبرهای مربوط به کرونا را تنها از طریق رسانههای رسمی و دارای مجاز قانونی دنبال کنند.
منبع: آنا
نظر شما