به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، محققان آلمانی پس از مشاهده نرخ بالای تردید مردم به دریافت واکسن کرونا به بررسی علت این امر پرداختند و متوجه شدند که اصالت و محل تولد شهرنشینان نقشی نه چندان پررنگ در افزایش یا کاهش گرایش آنها به حضور در مراکز توزیع واکسن ایفا میکند. با این حال، مولفههایی نظیر میزان درآمد، سن، آموزش و مهارتهای زبانی در ترغیب افراد به دریافت واکسن از اهمیت بیشتری برخوردار است. آنها برای اثبات ادعای خود به انجام تحقیق گستردهای در میان مردمی پرداختند که به پنج زبان زنده دنیا تکلم میکردند.
بر اساس آمار مربوط به واکسن کرونا، نرخ واکسیناسیون در این کشور اگرچه بالای ۷۵ درصد است با این حال، همچنان پایینتر از آستانه مورد نیاز قرار دارد تا به ایمنی جمعی برسد. به همین دلیل، بررسی این موضوع که چرا بسیاری از مردم رغبتی به دریافت واکسن ندارند میتواند در بهبودی شرایط اثربخش باشد و در نهایت به کاهش نرخ مرگهای ناشی از شیوع بیماری کووید -۱۹ در میان مردم منجر شود.
در این راستا، محققان به بررسی میزان گرایش دو هزار نفر از مردم به واکسینه شدن پرداختند. افراد مورد مطالعه به دو گروه برابر تقسیم شدند که در یک گروه، مردمی با پیشینه مهاجرتی قرار گرفتند و نرخ واکسیناسیون آنها به ۸۴ درصد میرسید حال آن که گروه دیگر را مردم بومی تشکیل میداد که ۹۲ درصد از آنها واکسن کرونا را دریافت کرده بودند.
محققان دو گروه آزمایشی را از بعد مهارتهای زبانی نیز مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که ۹۲ درصد افراد با دانش بیشتر به زبان آلمانی مایل به انجام واکسیناسیون بودند در حالی که نرخ این فرآیند در میان مردمی با دانش متوسط از زبان آلمانی به ۸۳ درصد و در میان سایر جوامعی با کمترین دانش زبانی تنها به ۷۵ درصد میرسید. محققان پس از انجام بررسیهای بیشتر به این نتیجه رسیدند که دریافت اطلاعات نادرست به علت دانش پایین زبانی، مؤلفه اصلی سهیم در گرایش پایین مردمی با دانش زبانی کم به دریافت واکسن کرونا بود.
تفاوت سنی نیز در میزان گرایش مردم به انجام واکسیناسیون مورد توجه محققان آلمانی قرار گرفت و نتیجهها حاکی از گرایش ۹۳ درصدی جوانان بین ۱۸ تا ۲۹ سال بود، در حالی که افراد بین ۳۰ تا ۳۹ ساله کمترین نرخ دریافت واکسن کرونا را از آن خود کرده بودند.
نظر شما