سرهنگ اصغر زارع در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: یدککشی با روش اشتباه، یکی از مواردی است که رانندگان توجه خاصی به شیوه درست آن ندارند؛ درصورتیکه این موضوع در برخی از موارد باعث ایجاد تصادف یا آسیب به کاربران ترافیک میشود. یدککشی، قواعدی دارد که باید توسط رانندگان رعایت شود تا از خسارتهای جبرانناپذیر جلوگیری شود.
وی افزود: هیچ وسیلهای نمیتواند همزمان بیش از یک وسیله نقلیه را یدک بکشد. وسیله نقلیه آسیبدیده هنگام یدککشی باید دارای راننده مستقل باشد که حرکت آن را با وسیله ترابری کشنده هماهنگ سازد؛ همچنین وسیله نقلیه آسیبدیده باید دارای سیستم فرمان و ترمز کاملاً سالم باشد.
رئیس پلیس راه اصفهان ادامه داد: وسیله ترابری کشنده باید قدرت کافی برای کشیدن وسیله نقلیه آسیبدیده را داشته باشد و وسیله نقلیه آسیبدیده با طناب سیمی محکم (سیم بکسل) یا بکسلهای ثابت به وسیله ترابری کشنده بسته شده باشد.
سرهنگ زارع با اشاره به اینکه عمل یدککشی باید در ساعات مجاز انجام شود، خاطرنشان کرد: وسایل نقلیه مسافربری دارای مسافر، نمیتواند وسایل نقلیه آسیبدیدهای را یدک بکشد حتی اگر وسیله نقلیه آسیبدیده مسافربری باشد.
وی تصریح کرد: در صورتی که یکی از محورهای وسیله نقلیه آسیبدیده خراب یا میزان آن به هم بخورد یا اینکه دارای سیستم ترمز و فرمان ناقص باشد، وسیله کشنده باید به جرثقیل مجهز باشد و وسیله نقلیه آسیبدیده را در حالی که محور آن از زمین بلند است با خود بکشد.
وی اضافه کرد: برابر آئیننامه راهنمایی و رانندگی، روی یدک و هر نوع وسیله نقلیهای که وسیله نقلیه دیگر را یدک میکشد، باید پرچم سفیدرنگ به ابعاد ۵۰ سانتیمتری به گونهای نصب شود تا سایر رانندگان از فاصله دور و از دو طرف جاده آن را ببینند.
نظر شما