به گزارش ایمنا، حسین کولیوند اظهار کرد: به غیر از موضوع داوطلبان، ۱۲ هزار امدادگر و نجاتگر داوطلب در سطح کشور به هموطنان امدادرسانی میکنند و این افراد در پایگاههای امداد و نجات حداقل ۱۰ روز شیفت کاری پشت سر میگذارند و در واقع نباید اسم امدادگران و نجاتگران را داوطلب گذاشت.
وی افزود: اکثر امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در کشور در سختترین شرایط که هیچ فردی قادر به خدمت نیست، در حال خدمات رسانی هستند و باید شرایط استخدام این افراد تسهیل شود و یا اگر استخدام نشدند، بیمه این افراد در صورت بروز حوادث برای خودشان، تأمین شود تا از خدمتی که داشتهاند متضرر نشوند.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: تلاش ما این است که هماهنگیهای لازم با سازمان امور استخدامی و نهادهای مربوطه را داشته باشیم و بتوانیم برای استخدام امدادگران و نجاتگران داوطلب جمعیت هلال احمر، اقداماتی را انجام دهیم.
وی ادامه داد: همه باید تلاش کنیم تا روحیه ایثارگری را در بین نجاتگران گسترش دهیم.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: در هر شیفت پایگاه امداد و نجات باید هشت نفر نیروی عملیاتی حضور داشته باشد که ضروری است با توجه به اهمیت تأمین منابع انسانی ثابت و معین در این پایگاهها جهت تکمیل و نظام بخشی به فرآیند خدمت رسانی به هموطنان و افزایش کیفیت خدمات قابل ارائه، هر چه سریعتر روند استخدام امدادگران و نجاتگران داوطلب را تسهیل ببخشیم.
در پایان این بازدید نیز نماینده سازمان امور استخدامی کشور، گفت: با پیگیریهای مجدانهای که از طرف رئیس جمعیت هلال احمر شده است، در صورت عدم وجود منع قانونی و طی نمودن فرآیندهای قانونی لازم، تلاش خواهیم کرد موضوع استخدام امدادگران و نجاتگران داوطلب و زحمتکش جمعیت هلال احمر را پیگیری و در این خصوص برنامه ریزی هایی را انجام خواهیم داد تا بزودی بتوانیم شاهد این امر که باعث افزایش کیفیت خدمت رسانی به هموطنان خواهد شد باشیم.
منبع: برنا
نظر شما