به گزارش ایمنا، جلال نور موسوی اظهار کرد: ما کماکان بر اساس مصوبه هیأت محترم وزیران بازدیدهای دورهای خود را از دستگاههای دولتی داریم و روزانه بیش از ۴ هزار بازدید صورت میگیرد.
وی افزود: از این بازدیدها که هر ۱۵ روز یک بار از واحدهای اداری انجام میشود, ۱۳ هزار و ۵۰۰ مورد اخطار داشتیم و تقریباً هزار و ۳۵۰ مورد نیز به قطع گاز ختم شده که بعد از گرفتن تعهد و اصلاح و تنظیم سامانه گرمایشی مجدد وصل شده است.
مدیر گازرسانی شرکت گاز ایران با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح تا کنون سرجمع ۲۳۰ هزار مورد بازدید از ادارات دولتی انجام شده است، در خصوص مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، خاطرنشان کرد: آخرین مصرف گاز در این بخش ۵۶۲ میلیون متر مکعب در روز بود که اگر چه از روزهای اوج مصرف با میانگین ۶۰۰ میلیون متر مکعب در روز فاصله گرفتهایم، اما این کاهش مصرف با توجه به افزایش دما همخوانی ندارد.
نور موسوی با بیان اینکه به ازای هر دو درجه افزایش دما باید یک متر مکعب از مصرف گاز در منازل کم شود، گفت: در روزهای اخیر افزایش دمایی بالاتر از ۲۱ درجه در بعضی از روزها و در خیلی از استانها داشتهایم، تا این حد که از ساعت ۱۰ صبح به بعد دیگر نیازی به روشن کردن سامانههای گرمایشی نبود، بنابراین انتظار این بود که مصرف به زیر ۵۰۰ میلیون متر مکعب در روز برسد، اما این اتفاق نیفتاده و کماکان حدود ۶۰ میلیون متر مکعب بالاتر از استانداردها گاز مصرف میکنیم..
وی با ابراز نگرانی در خصوص افزایش مصرف در هفته آینده، تاکید کرد: از آنجایی که یک سامانه سرمایشی در هفته آینده به صورت گسترده در کشور خواهیم داشت خواهش ما این است که مردم همکاری کنند و این بازیافت را به نحوی انجام دهند که بتوانیم این شرایط را بدون قطع گاز سپری کنیم.
مدیر گازرسانی شرکت گاز ایران ادامه داد: اگر مردم عادتهایشان را عوض کنند و دمای منازلشان را در دمای آسایش قرار دهند، هم ما میتوانیم مدیریت بهتری داشته باشیم هم روند مصرف بهبود مییابد و این مسئله باعث میشود تا گاز بیشتری به بخش صنایع و مولد کشور داده شود که در نهایت در تولید ناخالص ملی اثر خواهد داشت.
منبع: مهر
نظر شما