به گزارش ایمنا، علیاکبر محرابیان در پنجمین جلسه شورای جهاد آبرسانی وزارت نیرو، اظهار کرد: حضور افراد خبره و کارآمد در این شورا، باعث فعالیت دقیقتر آن میشود و شورای جهاد آبرسانی به عنوان یک منبع اطلاعات، باید توانایی ارائه گزارش جامع از آخرین وضعیت روستاها در دو زمینه کمی و کیفی را داشته باشد که این مهم به طور قطع اجرایی خواهد شد.
وی اقدام شورای جهاد آبرسانی را در موضوع شناسایی روستاها، اعضای مجمع خیران، گروههای جهادی و انعقاد قرارداد آبرسانی و غیره طی این مدت کوتاه، مثبت ارزیابی کرد و افزود: آبرسانی به مناطق روستایی سختگذر یکی از اقدامهای مهم و پیچیده است.
رئیس شورای جهاد آبرسانی وزارت نیرو با اشاره به تأمین اعتبار آبرسانی روستاها در بودجه ۱۴۰۱، بر تمرکز ویژه شرکت آب و فاضلاب بر پروژههای حساس آبرسانی روستایی تاکید و خاطرنشان کرد: جذب کمکهای مردمی در حوزه آبرسانی روستایی، امضای قراردادهای مختلف با گروههای جهادی و مجمع خیران طی هفتههای پیشرو در دستور کار است.
آبرسانی روستایی همواره به عنوان یکی از دغدغههای اصلی دولتهای مختلف قبل و بعد از انقلاب اسلامی به شمار میرفته با این حال همچنان ۲۵ درصد از روستاهای کشور به شبکه آب متصل نیستند و همین امر یکی از دلایل عقبماندگی در برخی روستاها و مناطق محروم شده است.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم البته این موضوع مورد توجه جدی قرار گرفته تا آنجا که طبق برنامه ارائه شده وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی، میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهرهمند در انتهای دولت سیزدهم باید به رقم ۹۰ درصد برسد.
از همین رو «علی اکبر محرابیان» در نخستین جلسه رسمی وزارت نیرو از تلاش برای ایجاد مرکزی برای سرعت دادن به امر آبرسانی روستایی خبر داد و گفت که بزودی مرکز جهاد آبرسانی روستایی در ستاد وزارت نیرو را شکل خواهد داد.
مرکزی که با توجه به اهمیت آن تبدیل به شورای جهاد آبرسانی روستایی شده است. ویژگی خاص این شورا آن است که علاوه بر دست اندرکاران بخش دولت، از توان نیروهای جهادی و خیران هم برای ایجاد تحول در امر آبرسانی به روستاها و مناطق محروم هم بهره برده شود.
منبع: ایرنا
نظر شما