به گزارش خبرنگار ایمنا، پرویز هادی در دهمین جلسه کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه ورزشی یکی از مهمترین موضوعات اولویتدار در دنیا برای مردم به شمار میرود، اظهار کرد: طی سالهای اخیر در کشورهای پیشرفته هنگام شیوع ویروس کرونا مردم از ورزش دست برنداشتند، اما متأسفانه سالنهای ورزشی در این برهه به تعطیلی کشیده شد.
وی تصریح کرد: برای احیای ورزش در محلات میتوانیم همکاری سه جانبهای با ادارات آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و سازمان ورزش شهرداری تبریز داشته باشیم و ورزش را در محلات به ویژه در مناطق محروم و حاشیه شهر زنده کنیم.
حکیمه غفوری، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه گفت: حیاط مدارس یکی از بهترین پتانسیلهای موجود آموزش و پرورش بوده که میتوان از این محلها برای ورزش استفاده کرد.
وی با بیان اینکه با توجه به هزینهبر بودن احداث سالن ورزشی در مدارس، میتوان از حیاطهای مدارس تا زمان احداث استفاده کرد، افزود: اگر زمینهای ورزشی از سوی آموزش و پرورش ارائه شود، اداره کل ورزش و جوانان و شهرداری نیز میتواند در تجهیز لوازم اقداماتی انجام دهد.
دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: تجهیز مدارس مناطق محروم و حاشیه باید در اولویت قرار داده شود.
در ادامه یاسین بجانی، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، اظهار کرد: آموزش و پرورش در تمامی محلات شهر میتواند از ظرفیتهای موجود استفاده کند.
وی با بیان اینکه تمامی مدارس از مشکل آسفالت رنج میبرند، گفت: اگر آموزش و پرورش مدارسی را مشخص و محلهایی را برای ورزش معرفی کند، شهرداری را موظف میکنیم مدارس تعیین شده را آسفالتریزی کند.
عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: اگر همکاری سه ارگان آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و شهرداری صورت گیرد خروجیهای خوبی را شاهد خواهیم شد.
فریدون باباییاقدم، نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: کمیسیون، فضایی امیدوار کننده برای جامعه ورزشی شهر شده که ما باید اقداماتی در خصوص عملیاتی شدن طرحها ترتیب دهیم.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید گزارشی جامع از زمینهای مدارس ارائه دهد تا بتوانیم تصمیماتی برای زمینهای ورزشی و تجهیز آنها اتخاذ کنیم، اظهار کرد: در حد توان برای آسفالتریزی مدارس مناطق محروم اقدامات لازم انجام شده است.
نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: در بازدید از یکی از سالنهای ورزشی، وضعیت سرویس بهداشتی و رختکن را دیدیم که واقعاً اسفناک بود، در بررسیها متوجه شدیم با اتمام زمان قرارداد آنها، سالنها در بلاتکلیفی به سر میبرند، از این رو انتظار میرود در این راستا اقدامات لازم انجام و موضوع رختکن و سرویس بهداشتی سالنهای ورزشی تعیین تکلیف شود.
در این جلسه، رسول برگی، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز اظهار کرد: هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی تنها محلی است که تیم محلات دارد و با هزینه خیرین زمینهایش تجهیز شده است و هیچ ریالی از کسی دریافت نشده است.
وی گفت: بهترین راه حل برای رفع مشکلات انعقاد تفاهمنامه با کمیته محلات است تا شهرداری و اداره کل ورزش و جوانان نظارتهایی را در این راستا داشته باشد.
نظر شما