به گزارش ایمنا، محمد میرزابیگی در مراسم روز پرستار که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در دوران کرونا ۹ هزار پرستار آسیب دیده و ۱۴۵ هزار پرستار مبتلا شدند، به طوری که هر پرستاری شاید دو تا سه بار مبتلا شد. کرونا آمده بود که نفس مردم را بگیرد، اما با مقاومت جامعه پرستاری اکنون نفس کرونا به شماره افتاده است.
وی افزود: در دوران کرونا آغوش جامعه پرستاری به روی خانوادههایشان بسته شد و به روی بیماران باز شد. پرستار ما یک ماه و دو ماه در بیمارستانها ماندند و در فضای کرونایی تنفس کردند و کنار بیماران بودند. زمانی که همه کسبوکارها تعطیل شده بود و کشور رنگ سرخ و سیاه به خودش گرفته بود، اما پرستاران و مدافعین سلامت پرکارتر شدند.
وی افزود: این مسائل باعث شد که مقاممعظم رهبری به بهترین شکل از پرستاران تجلیل کرده و به ما توصیه کنند که باید پرستاری را تقویت کرد. امروز روز تقدیر از صبرهای زینبگونه است. ما میخواهیم در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری حرکت کنیم، نه قصد زیادهخواهی داریم و نه قصد سهمخواهی، بلکه انتظارمان اجرای ۱۰۰ درصد قانون و منویات رهبری و دستورات رئیس جمهور است.
میرزابیگی ادامه داد: امروز نباید دستگاههایی که تمام کارشان در شبانهروز قابل قیاس با یک ساعت کار پرستاری نیست، از فوقالعاده خاص برخوردار شوند، امامدافعین سلامت نه.
وی خطاب به وزیر بهداشت گفت: از شما انتظار داریم در دولت، مجلس و سازمان برنامه از جامعه پرستاری دفاع شود و عدالت علوی و کمک به غاطبه خدمتگذاران حوزه سلامت انجام شود. ما انتظار داریم در برخورداری از امتیازاتی مانند فوقالعاده خاص جامعه پرستاری در اولویت قرار گیرند. اجازه ندهیم که دستاورد کرونا برای نیروهای جوانمان بدعت بد ۸۹ روزه باشد. تا قبل از کرونا چیزی به نام نیروهای ۸۹ روزه وجود نداشت و قرار بود نیروهای ۸۹ روز در عملیات گزینش و استخدام فرصت داشته باشند، نه اینکه کرونا پیک بزند و بعد از پیک فردی را که در دوره پیک به ما کمک کرده، بعد از پیک از شغلش محروم کرده و خانهنشین کنیم. امنیت شغلی را هم باید در نیروهای شرکتی، قراردادی و غیررسمی ایجاد کنیم.
میرزابیگی گفت: موضوع بعدی هم بحث تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که انتظار داریم از ابتدای ماه آینده اجرا شود. تمام زیرساختهایش آماده است.
وی گفت: در زمینه اجرای درست قوانین پرستاری هم مانند قانون بهرهوری در بخش خصوصی و تأمین اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: در عین حال در زمینه رسیدگی به خانواده شهدای مدافعین سلامت هم باید کار کنیم. ۱۵۰ نفر شهید گروه پرستاری داریم که تنها ۶۶ نفر در کمیته تعیین مصادیق مورد قبول قرار گرفتند که باید در این زمینه کمک شود.
منبع: ایسنا
نظر شما