بخش‌هایی از کنوانسیون‌های حقوق بشر ر ا قبول نداریم

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: کسانی مدعی دفاع از حقوق بشر هستند که خود سابقه ارتکاب بدترین جنایت علیه بشریت را داشته و دارند.

محمدحسن قدیری ابیانه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص روز جهانی حقوق بشر، اظهار کرد: در تعریف و نامگذاری حقوق بشر و روز جهانی آن فرهنگ لائیک غربی و نه فرهنگ دینی و خدامحور لحاظ شده که بر اساس آن تعاریفی مانند همجنس‌گرایی، روابط با محارم و امثال اینها را توجیه کرده است، بنابراین بخش‌هایی از محتوای مندرج در کنوانسیون‌های حقوق بشر مورد قبولمان نیست.

وی افزود: ما نیز به حقوق بشر معتقدیم، همچنان که اسلام بر آن تاکید دارد، اما تعریفمان از "بشر" و "حقوق" با تعاریف غربی متفاوت است.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: آن‌هایی مدعی دفاع از حقوق بشر هستند که خود سابقه ارتکاب بدترین جنایت علیه بشریت را داشته و دارند؛ به طور مثال آمریکا اصولاً با نقض حقوق سرخ‌پوستان بومی و قتل بیش از ۲۷ میلیون نفر از سرخپوست‌ها و اشغال سرزمینشان شکل گرفته است.

قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: کشورهای مدعی حقوق بشر به ویژه آمریکا، انگلیس و فرانسه در حالی مدعی حقوق بشر هستند که به داشتن بمب هسته‌ای افتخار می‌کنند و در شورای امنیت برای خود حق وتو قائل شده‌اند، یعنی همان کشورهایی که می‌توانند با سلاح‌های خود میلیون‌ها نفر را در چند ثانیه قتل عام کنند؛ آمریکا نیز با به‌کارگیری بمب اتم هزار نفر را در هیروشیما و ناکازاکی قتل‌عام کرد.

وی عنوان کرد: در شورای امنیت سازمان ملل متحد به عنوان بالاترین مرجع جهانی قانون جنگل حاکم است، به این ترتیب در حالی انگلیس و فرانسه با حدود ۷۰ میلیون نفر جمعیت حق وتو دارند که هند با بیش از یک میلیارد و جهان اسلام با ۱.۵ میلیارد جمعیت و آفریقا و آمریکا با صدها میلیون جمعیت از داشتن چنین حقی محرومند و این مصداق حاکمیت قانون جنگل در شورای امنیت است.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک افزود: جنایات روزمره عربستان در یمن مورد حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی است و آن‌ها هستند که سلاح‌های چنین جنایتی را تأمین می‌کنند، همچنین غربی‌ها در همه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان به ویژه فلسطینی‌ها، لبنانی‌ها و سوری‌ها دست داشته‌اند، به طوری که انبارهای سلاح این رژیم بلافاصله پس از بمباران مناطق مسکونی فلسطین و لبنان توسط آمریکا و اروپا تجهیز می‌شوند.

قدیری ابیانه ادامه داد: تحریم‌های ضد بشری غذا و دارو که علیه کشور ایران نیز اعمال شده‌اند، بُعد دیگری از جنایت و نقض حقوق بشری را شامل می‌شوند، تا آنجا که حتی کمک‌های غذایی غرب به کشورهای فقیر آن‌هم با ارسال آشغال گوشت خوک و مواد غذایی فاسد خود نوعی نقض حقوق بشر به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: استفاده از مردم مناطق آمریکای لاتین، آفریقا و سایر کشورها به عنوان موش آزمایشگاهی با هدف آزمایش داروهای پزشکی و یا سموم آن هم بی‌آنکه قربانیان از اهداف آزمایش مطلع و باخبر باشند، امری رایج توسط غربی‌ها است.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: آزمایش سلاح‌های میکروبی، شیمیایی و عصبی بر روی زندانیان به منظور مطالعه آثار آن‌ها، بدرفتاری با زندانیان در آمریکا و سایر کشورها نمونه‌های روشن دیگری از نقض حقوق بشر است.

قدیری ابیانه گفت: آمریکا با ایجاد زندان‌های سری در افغانستان، گوانتانامو، عراق و برخی دیگر از کشورها و یا تبدیل کشتی‌های آمریکایی به شکنجه‌گاه‌هایی در آب‌های بین‌المللی از مصادیق نقض حقوق بشر و جهانی کردن شکنجه است.

وی اظهار کرد: تدریس واحدهای درسی و آموزشی شکنجه در CIA و حتی ارتش آمریکا سال‌ها است جریان دارد، به طور کلی اصولاً رژیم صهیونیستی، کشورهای غربی، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها عمدتاً نژادپرست هستند، به طور مثال در کتاب تلمود، کتاب شریعت صهیونیست‌ها که شنبه‌های هر هفته در کنیسه‌ها قرائت می‌کنند، تاکید شده است غیر یهودیان حیوانات ناطقی هستند که خداوند آن‌ها را برای خدمت به یهودیان آفریده، نطفه آنان مانند نطفه اسب بوده و خانه‌شان حکم طویله را دارد، بر اساس آن کشتن غیر یهودیان مجاز و در موارد بسیاری مستحب و واجب است.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تاکید کرد: از سویی صهیونیست‌ها با در اختیار داشتن اقتصاد و رسانه در کشورهای غربی از این طریق بر حاکمیت‌های غربی مسلطند، در حقیقت سیاست خاورمیانه‌ای کشورهای غربی در اختیار صهیونیست‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه نژادپرستانه حتی در حوزه فرهنگی نیز در بین اکثر قریب به اتفاق مردم کشورهای غربی رایج است، به نحوی که حتی برای فراخوان‌های خود به منظور پایان جنگ‌های تحمیلی با این شعار موفق به جمع‌آوری افراد می‌شوند که بگویند چرا آمریکایی‌ها باید در چنین جنگ‌هایی کشته شوند، آن‌ها اما نمی‌گویند چرا آمریکا یا غرب اموال میلیون‌ها نفر را برای کسب رفاه بیشتر به غارت برده و آن‌ها را می‌کشند.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک افزود: در غرب از مهاجران مادامی که در خدمت جوامع بوده و بر ثروتشان بیفزایند، استقبال می‌شود، اما به محض آنکه این کشورها دچار مشکلات اقتصادی و اشتغال شوند، فشار بر مهاجرانی که سال‌ها به غربی‌ها خدمت کرده‌اند افزایش می‌یابد.

قدیری ابیانه تاکید کرد: یکی از مظاهر حقوق بشر غربی‌ها جدا کردن نوزادان از مادرانی است که به قصد مهاجرت به آمریکا می‌روند، سپس این کودکان در بدترین شرایط غذایی و بهداشتی در قفس نگهداری می‌شوند، به این ترتیب نقض و در عین حال ادعای دفاع از حقوق بشر توسط غربی‌ها نشان‌دهنده نفاق این کشورها است.

وی عنوان کرد: کشورهایی که وقتی یک عامل جاسوسی آنان در ایران زندان می‌شود، فریاد وا حقوق بشرا سر داده و از آن‌سو از سازمان‌های تروریستی مانند منافقین که ۱۷ هزار نفر را شهید کرده‌اند حمایت و پشتیبانی می‌کنند و تروریست‌ها را برای ترور دانشمندان هسته‌ای ایران به خدمت می‌گیرند.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: آن‌ها در حالی خود را نگران وضعیت چند جاسوس و عده‌ای از اراذل و اوباش نشان می‌دهند که برای کشتن مردم ایران سلاح‌های شیمیایی، میکروبی و عصبی و انواع و اقسام سلاح‌ها را در اختیار رژیم بعثی عراق قرار دادند.

قدیری ابیانه تصریح کرد: با همه آنچه که گفته شد، در حقیقت سران کشورهای غربی در موارد متعدد حیوانات خون‌خواری هستند که چهره انسانی و لب‌های خندان دارند.

کد خبر 541348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.