یحیی علینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه رصدخانه شهر آلاشت با نام رصدخانه آیت الله صالحی مازندرانی در سال ۸۶ احداث شده است، اظهار کرد: این رصدخانه دارای تجهیزات بسیار مناسبی برای رصد آسمان در شب است و قابلیت تبدیل به استفاده از تجهیزات رصد روز را نیز دارد و بسیار مناسب برای استفاده پژوهشگران و علاقمندان به علم نجوم خواهد بود که البته نیاز به بازسازی دارد.
وی با بیان اینکه برای حضور یک تیم از کشور برای بازسازی این رصدخانه رایزنیهایی شده است، خاطرنشان کرد: رصد خانه آلاشت تنها رصد خانه کشور در ارتفاع ۱۹۰۰ متری و یکی از ۱۴ رصدخانه کشور محسوب میشود.
شهردار آلاشت با اشاره به اینکه تعمیر و بازسازی این رصدخانه شامل بازسازی و نوسازی محیطی و تجهیزات خواهد بود، تصریح کرد: رصدخانه آلاشت یک جاذبه گردشگری منحصر به فرد محسوب میشود و میتواند این شهر را در کنار تبدیل کردن به قطب گردشگری به مرکز علمی و پژوهشی استان نیز تبدیل کند.
وی با تاکید بر اینکه گسترش امکانات اقامت در شب و همچنین اقامت گردشگران و بازدیدکنندگان علمی نیز در آلاشت در حال انجام است و این بخش نیز بهروزرسانی و تجهیز میشود، گفت: بافت تاریخی و بوم گردی شهر آلاشت شرایط مناسبی برای حضور گردشگران فراهم کرده است و میتواند این شهر را با ایجاد درآمد پایدار به توسعه برساند.
نظر شما