به گزارش خبرنگار ایمنا، سید ناصر عمادی در جمع اعضای هیئت مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت گفت: در بابل اقدامات ارزشمندی در حوزه سلامت انجام شده است و ظرفیتی که در این شهر در حوزه خیرین وجود دارد هم رتبه بسیار از استانهای بزرگ کشور است.
وی با اشاره به اینکه چراغ نیکوکاری در بابل همچنان روشن و پرفروغ است، گفت: از نیکوکاران تقاضا داریم در حوزه آموزش و پژوهش پزشکی نیز ورود پیدا کنند؛ چرا که حوزه پیشگیری و آموزش نیز نیازمند حمایت است و باید در این زمینه توجه شود که تحقیقات و پژوهش کاربردی شوند و مشکلی را از مشکلات مردم را حل کنند.
عمادی افزود: هدف سازمانهای خیریه سلامت، تشویق نیکوکاران جهت حضور در عرصه سلامت، تسهیل کار آنها و برطرف کردن مشکلات و موانع اداری است که باید همکاریهای لازم توسط دانشگاه و مؤسسات و نیکوکاران در بالاترین سطح ممکنه انجام شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تمام تلاش خود را جهت انجام تعهدات خود در تفاهم نامهها به کار خواهد بست، گفت: سعی داریم در آینده نزدیک معاونت خیرین در دانشگاه را راه اندازی کنیم و همکاران باید در تمامی مراکز اهتمام ویژهای به حوزه خیران داشته باشند و در سریعترین زمان ممکن امورات مربوط به آنها را به سرانجام برسانند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اقدامات مؤثر بنیاد نیکوکاری سلامت برای شهر به یادگار خواهد ماند، گفت: بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل از کاراترین و اجراییترین سازمانهای مردم نهاد در بابل در حوزه سلامت میباشد و اقدامات بزرگ این بنیاد در ۱۲ سال گذشته تاکنون موجب خیر و برکت زیادی برای مردم عزیز این شهر و استان شده است
اعتماد همشهریان سرمایه اصلی بنیاد نیکوکاری سلامت است
تمدنی رئیس هیئت مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت بابل ضمن تبریک بابت انتصاب دکتر عمادی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این بنیاد از زمان تأسیس تاکنون ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه و نیکوکاران داشته و توانسته با لطف خداوند، اعتماد همشهریان را در راستای ورود به حوزه خیرین کسب کند که این اعتماد سرمایه اصلی بنیاد نیکوکاری سلامت است.
وی ادامه داد: راهاندازی بخش پیوند مغز و استخوان بیمارستان کودکان امیرکلا، بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید، تهیه دهها دستگاه دیالیز برای بیمارستان بابل، تهیه دستگاه اندو سونوگرافی برای بیمارستان روحانی، تهیه سونوگرافی، اسپیلت، مانیتور، مبل تخت شو، ونتیلاتور، هولتر قلبی و… و. برای بیمارستانهای شهر گوشهای از اقدامات این بنیاد با کمک نیکوکاران میباشد.
تمدنی افزود: از دیگر اقدامات ارزشمند میتوان به راهاندازی تنها بیمارستان دندانپزشکی شمال کشور با عنوان مادر شهیدان شعبانزاده اشاره کرد که این مرکز با همت حاجیه خانم لیلا عالیمقام مادر شهیدان مسعود و مهدی شعبانزاده در محل کلینیک امید سابق راهاندازی شد و از مزیتهای آن علاوه بر خدمترسانی به مردم عزیز منطقه، مقدمات راهاندازی رشته فلوشیب فوق تخصصی دندان پزشکی در بیهوشی اطفال و بزرگسال خواهد شد.
مرکز جامع دیالیز به زودی راهاندازی میشود
در ادامه علی شافی مدیر عامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل گفت: از سرپرست دانشگاه تقاضای تسریع در ارائه انجام تعهدات دانشگاه را داریم تا موجبات دلگرمی نیکوکاران و همچنین شروع پروژههای دیگر توسط آنان را موجب میشود.
وی افزود: در حال حاضر پنج پروژه بزرگ با همت خیرین در شهرستان بابل در حال اقدام و انجام است که هر کدام از این پروژهها ظریفت بالایی در تأمین سلامت مردم عزیز شهر و استان خواهد داشت.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل افزود: مرکز جامع دیالیز در سه طبقه با زیربنای سه هزار مترمربع به همت خانواده نیک اندیش میناگر به نام مادر سرکار خانم طاهره وایگانی همسر زنده یاد حاج موسی میناگر در حال اتمام میباشد که بزودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه تا سه دهه دیگر، ایران سالمندترین کشور منطقه و از سالمندترین کشورهای جهان خواهد بود، افزود: ساخت مرکز جامع توانبخشی به همت خانواده نیکوکار نیک اندیش، زندهیاد حاج محمدابراهیم نوریان در محوطه بیمارستان شهید یحیی نژاد آغاز شد که این مرکز که یکی از مراکز ویژه در استان خواهد بود و در ۴ طبقه روی پیلوت به متراژ ۲ هزار مترمربع در ضلع شرقی بیمارستان یحیینژاد احداث میشود.
شافی ادامه داد: مراکز توانبخشی، خاص سالمندان نبوده و از نوزاد تا سالمند میتواند از خدمت آن بهرهمند شود.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل گفت: ساخت مرکز اورژانس آهنگر کلاً، داروخانه شبانهروزی بیمارستان شهید بهشتی و خرید دستگاه اکوکاردیوگرافی سه بعدی در بیمارستان روحانی از دیگر اقدامت جاری این بنیاد است.
وی افزود: ساخت مرکز جامع سرطان در بیمارستان یحیینژاد نیز توسط خانواده محترم میناگر پس از راهاندازی مرکز جامع دیالیز شروع خواهد شد تا اقدامی دیگر از این خانواده نیکوکار در شهر ثبت شود.
نظر شما