به گزارش خبرنگار ایمنا، مدرس این کارگاه با اشاره به اینکه جنگ به عنوان یک پدیده اجتماعی تمام افراد و جوامع را تحت تأثیر قرار میدهد، گفت: اطلاق نام ادبیات دفاع مقدس، ادبیات مقاومت، ادبیات پایداری و ادبیات جنگ، موضوعی چالش برانگیز در ادبیات به ویژه ادبیات داستانی و شعر است.
منیر عسگرنژاد با بیان اینکه ادبیات دفاع مقدس یکی از قویترین حوزههای ادبی در ادبیات شعر و داستانی است، افزود: خمیرمایه اصلی این حوزه از ادبیات را خاطرات و روایتها شامل میشود که به خلق پیرنگ و فضای داستان کمک میکنند.
این نویسنده و فعال حوزههای مختلف فرهنگی با اشاره به اینکه زمان و مکان دو عنصر اصلی در صحنه پردازی داستان است، ضمن بررسی زمانمندی و زمانپریشی در داستانها و رمانهای جنگ به کارکرد خرده فرهنگها، بومیگرایی و نمود آن در مکان فرضی سنگر و جبهه در ادبیات داستانی و قیاس با نمایش آن در سینمای جنگ پرداخت.
به گزارش ایمنا، در این کارگاه که با مشارکت مؤسسه فرهنگی هنری حوض فیروزه و پاتوق کتاب فیروزه در سازمان فرهنگی هنری شهر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان برگزار شد، برترین داستانها و رمانهای دفاع مقدس در ادبیات فارسی معرفی شد.
نظر شما