به گزارش ایمنا، یک متخصص تغذیه روس لزوم افزودن کشمش به رژیم غذایی روزانه را توصیه میکند، زیرا خوردن ۲۵ گرم کشمش در روز میتواند باعث ایجاد اثرات شگفت انگیزی برای سلامتی شود.
آنا ملیخانیا این متخصص روس اظهار کرد: کشمش حاوی فلاونوئیدهایی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که سطح کلسترول بد را در خون کاهش میدهد و خاصیت ارتجاعی رگهای خونی را بهبود میبخشد در نتیجه خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش میدهد.
این متخصص تغذیه گفت: انگور قرمز نسبت به انگور سفید دارای درصد بیشتری آنتی اکسیدان است. برای داشتن فیبر رژیمی، ویتامینها و طعم لذیذ میتوان کشمش را به فرنی، شیرینی و سالاد اضافه کنید.
لازم به ذکر است، خوردن مقدار زیادی کشمش میتواند باعث اسهال، حالت تهوع و حتی استفراغ شود. همچنین مصرف کشمش سیاه همراه با آنتی بیوتیک توصیه نمیشود، زیرا میزان جذب دارو در بدن را کاهش میدهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما