به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدربیع احمدخانی در نشست خبری اظهار کرد: تدوین دایرهالمعارف فرهنگ، تمدن و مشاهیر استان زنجان و نخستین دوسالانه جایزه ملی غزل استاد منزوی از برنامههای شاخص اداره کل است.
وی برگزاری جشنواره تئاتر صحنهای خط شکنان، جشنواره ملی پانتومیم، جشنواره فرهنگی، هنری و قرآنی رمضان را از برنامه مهم خواند و ادامه داد: تهیه برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور، برگزاری ۷۲ برنامه در کنگره ۳۵۳۵، چهارمین جشنواره داستان نویسی رضوی، جشنواره شکوه شکیبایی، جشنواره تخصصی عفاف و حجاب، جشنواره نمایش و موسیقی، جشنواره هنرهای تجسمی و راه انداری مرکز اسناد فرهنگی و هنری استان و راه اندازی انجمن مفاخر حوزه زنجان از جمله این برنامههاست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به تعمیر و تجهیز فضاهای فرهنگی استان اشاره کرد و افزود: هفت فرهنگسرا در استان با قدمت بالا داریم که با همکاری دستگاههای مربوطه این فرهنگسراها تعمیر شدند.
وی به پیشرفت ۳۱۰ درصد اعتبارات عمرانی فضاهای فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: در استان چهار پروژه فرهنگی نیمه تمام وجود دارد که تعیین تکلیف پروژههای نیمه تمام در دستور کار است.
احمدخانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا، در خصوص سرانه فضاهای فرهنگی زنجان اظهار کرد: حوزه فرهنگ و هنر حوزه خوبی برای سرمایه گذاران نیست و صرفاً با اعتبارات دولتی اجرا میشود و متوسط سرانه فرهنگی در کشور ۷۰ سانتی متر است که این رقم در زنجان تنها یک پنج متوسط کشوری است.
وی ادامه داد: فرهنگسراها ظرفیت خالی برای فعالیت مطبوعات ندارند و تنها هنرستانهایی که درآمد ناچیزی دارند میتوانند از این امکان استفاده کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بابیان اینکه فرهنگسرای زرین در شهرستان ایجرود یکی از این پروژههاست که تأمین اعتبار شده است، افزود: سالن نمایش و تمرین تئاتر این فرهنگسرا با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی به نبود هنرستان هنرهای زیبای دختران در استان زنجان اشاره کرد و گفت: امیدواریم ایجاد این هنرستان و هنرستان سینما تئاتر به زودی تعیین تکلیف شود.
احمدخانی با بیان اینکه ایجاد تالار بزرگ شهر و موزه هنرهای معاصر جز پروژههای ملی و مصوب در هیأت دولت است، به برگزیده شدن استان زنجان در شبکه شهرهای خلاق اشاره کرد و افزود: شهر سلطانیه به عنوان شهر خلاق در حوزه ادبیات انتخاب شده است.
نظر شما