به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، فرهاد یامولا به اهمیت جمعآوری اطلاعات دقیق از شرایط محلات شهر اشاره و اظهار کرد: پروژه گونهبندی محلات بهنوعی شناسایی محلات شهر قم بوده که از سال ۹۷ آغازشده و در حال انجام است.
وی با اشاره به برخی مشکلات طرح تفصیلی افزود: داشتن اطلاعات دقیق از محلات میتواند بسیاری از مشکلات طرح تفصیلی و اسناد بالادستی را برطرف کرده و باید بدانیم نگاه کلان طرح تفصیلی، نیازمند شناخت صحیح محلات بهعنوان زیرمجموعه ناحیه و منطقه است.
رئیس گروه مطالعات و برنامهریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قم خاطرنشان کرد: تدوین اطلس محلات و گونهبندی محلات یکی از برنامههای مطالعاتی مهم در شهرداری قم بوده که خوشبختانه با همه مشکلات آغاز شده و امروز در مرحله تحلیل است.
یامولا از تغییر احتمالی مرز مناطق در اطلس محلات خبر داد و تصریح کرد: هنوز خروجی کار مشاور در مرحله تحلیل بوده و به خروجی نهایی محله بندی نرسیدهایم، اما شاید در خروجی نهایی، مرز مناطق نیز کمی جابهجا شود.
وی در توضیح محتوای مطالعاتی اطلس محلات گفت: این اطلس تمام اطلاعاتی مرز محله، تعداد خانوار ساکن، قومیت محله، اطلاعات کالبدی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی محلات را مشخص کرده و میتواند در تدوین بودجه سالانه شهرداری تأثیرات زیادی داشته باشد.
رئیس گروه مطالعات و برنامهریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قم یکی دیگر از اهداف تدوین اطلس محلات را خدماترسانی دقیق دانست و خاطرنشان کرد: این اطلاعات همچنین در نظام حملونقلی و بودجهریزی مناطق و طرحهای موضوعی و موضعی که در قالب طرح تفصیلی برنامهریزی میشود، مورداستفاده قرار خواهد گرفت.
یامولا ادامه داد: شناسایی و تحلیل اطلس انجامشده و در حال حاضر در مرحله معیارها و شناسایی مرز محلات هستیم و بر اساس برنامه زمانبندی قرار است تا پایان امسال این اطلس نهایی شده و مصوبات آن گرفته شود.
نظر شما