به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، محمد قنبری اظهار کرد: در پلیس آگاهی با معلول مبارزه میکنیم و باید اقدامات خود را به سمت علمی شدن و هوشمندسازی پیش ببریم.
وی افزود: در حوزه جرایم جنایی به طور مثال حین وقوع قتل خانوادگی، قتل سریالی، سرقت مسلحانه توأم با آزار و اذیت، وقوع جرم علیه یک طفل یا دختربچه یا پسربچه، احساسات جامعه جریحهدار میشود و همه دنبال چرایی وقوع آن اتفاقات هستند.
رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: اخیراً در مجموعه پلیس آگاهی، کارگروهی روانشناختی ایجاد کردیم، این کارگروه که از متخصصان روانشناسی مجموعه پلیس هستند، با وقوع یک جرم، دنبال علت و انگیزه ارتکاب از طرف مرکب و چرایی وقوع آن میروند، از آن چرایی این استفاده میشود که در آینده جلوی ارتکاب جرم را توسط مرتکبان جدید بگیریم، جامعه را حساس کنیم و دیگران را برای پیشگیری پای کار بیاوریم، این اقدامات به نظر بنده، حرکت بسیار خوبی است که در آینده کمک شایانی به حوزه کشف جرایم جنایی مانند موارد ذکر شده خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اکنون گروه روانشناختی مذکور در مجموعه مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی فعال هستند، گفت: ما به دنبال توسعه علوم کارآگاهی در مجموعه پلیس آگاهی هستیم، به همین منظور برای نخستین بار قصد داریم در جمهوری اسلامی ایران که داعیهدار دفاع از حقوق بانوان است، افسران کارآگاه زن را وارد چرخه کارآگاهی کنیم.
قنبری اضافه کرد: قصد داریم به این افراد در آینده نزدیک آموزشهای لازم کارآگاهی ارائه دهیم، آزمونهای علمی از آنها اخذ کنیم، نشان کارآگاهی به آنها بدهیم و در حوزه کشف جرم که میتوانند بانوان به ما کمک کنند، از این کارآگاهان زن بهره ببریم.
نظر شما