فرزاد مؤمنی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تعریف و اجرای پروژههای محرک توسعه از راهکارهای مطرح در توسعه شهر است که تهیه آن باید به دست کارشناسان خبره و با تجربه سپرده شود و اجرای آن را مدیران شهری با همت به دست بگیرند.
وی افزود: نیاز است منابع مالی در نظر گرفته برای اجرای طرحها و پروژههای شهری در اسرع وقت در اختیار مجریان طرح قرار بگیرد تا برنامههای شهری به درستی و در زمان مناسب خود اجرایی شود.
این کارشناس شهرسازی خاطرنشان کرد: در این راستا نیاز است کارشناسانی خبره در حوزه شهرسازی، برنامه ریزی شهری و اقتصاد در تمامی فرآیندهای اجرای پروژه حضور داشته باشند تا روند اجرای طرح با سرعت بیشتر و در مدت زمان کوتاهتری انجام بگیرد.
مؤمنی تاکید کرد: به منظور به سرانجام رسیدن طرحها و برنامههای شهر نیاز است رونق شهری به عنوان یک هدف والا مورد توجه مدیران و برنامه ریزان شهر قرار بگیرد، در این راستا نیاز است کسب و کارهای شهری تقویت و نقاط ضعف دستیابی به اقتصادی پویا و پایدار در شهرها برطرف شود.
وی ادامه داد: فراهم آوردن بسترهای مناسب و ایجاد زیرساختهای شهری به منظور ایجاد کسب و کارها اهمیت زیادی دارد و باید حتماً برنامه ریزی دقیقی در این خصوص انجام شود.
این کارشناس شهرسازی تصریح کرد: شهروندانی که در بافتهای فرسوده شهر زندگی میکنند از دریافت برخی خدمات شهری محروم هستند لذا نیاز است به منظور بازگرداندن حیات، نشاط و پویایی پروژههای مشارکتی در این گونه بافتها اجرایی و مدیریت شهری چنین رویکردی را در اولویت خودش قرار دهد تا کیفیت زندگی شهری و پویایی اقتصادی محقق شود.
مؤمنی گفت: اجرای پروژههای مشارکتی در تمامی نقاط و مناطق شهر باید مورد توجه باشد اما این مهم در برخی مناطق از جمله بافتهای حاشیهای و بافتهای فرسوده به دلیل نبود بسترهای لازم باید بیشتر مورد توجه باشد لذا نیاز است مدیریت شهری جدا توجه ویژهای نسبت به به این مناطق داشته باشد.
وی افزود: توجه به این مناطق و اجرای طرحهای محرک توسعه و پروژههای مشارکتی در آنها تنها در بازههای زمانی مشخص و تعیین شده ممکن نمیشود بلکه نیاز است برنامه مدون و تعیین شدهای برای این مناطق در نظر گرفته شود تا در روندی منظم این مناطق زمینه ساز ایجاد رونق در شهر باشند.
نظر شما