به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی در دیدار علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با ارائه گزارشی از اقدامات عمده انجام شده در موضوع پدافند غیرعامل در بخشهای آب و برق به تبیین نقش و اهمیت پدافند غیرعامل در این حوزه پرداخت.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: وزارت نیرو متولی بخشی از زیرساختهای حساس، حیاتی و مهم کشور است که ارتباط مستقیمی با خدمت رسانی به مردم دارد و از این نظر بسیار حائز اهمیت است.
جلالی مهمترین اهداف پدافند غیرعامل در بخش انرژی را ارتقای تابآوری و تضمین تداوم خدمترسانی در زمان تهدیدات و بحرانها برشمرد و افزود: زیرساختهایی که خدماتی حیاتی به مردم را ارائه میکنند باید تحت هر شرایطی این خدمت رسانی را به شکل مطلوب و مستمر ارائه کنند.
وی با تاکید بر ضرورت پیشبینی تأمین گاز برای نیروگاهها در فصل زمستان و حل تعارض بین دستگاهی در کارکرد نیروگاهها با سوخت مایع، توضیح داد: تأمین سوخت نیروگاهها به ویژه در فصل سرد سال از جمله دغدغههای جدی پدافند غیرعامل است که این سازمان برای مدیریت آن راهکارهای جدی را پیشنهاد داده است که اجرا و عملیاتی شدن آن نیازمند اراده وزارت نیرو است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به آثار بلندمدت تغییرات اقلیمی بر کشور بر ضرورت اصلاح و بروز رسانی نظام حکمرانی آب با نگاه ملی اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد تا مدل حکمرانی آب در کشور متناسب با کاهش سطح نزولات آسمانی مورد بازنگری قرار گیرد.
جلالی به موضوع اقتصادی سازی تولید برق و گسترش تولید برق با نیروگاههای جدید اشاره و تاکید کرد: تهیه طرحهای مدیریت بحران برای شرایط کمبود برق و بررسی نحوه تأمین اولویتهای اصلی برای مردم باید در دستورکار جدی وزارت نیرو باشد.
وی بر ضرورت تعامل با مجلس شورای اسلامی برای رفع نارساییهای بودجهای صنعت برق در برنامه بودجه سال ۱۴۰۱ تاکید و اعلام کرد: سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در راستای صیانت از تداوم کارکردهای زیرساختهای حیاتی حداکثر همکاری را با وزارت نیرو به عمل خواهد آورد.
علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو نیز در این دیدار با قدردانی از اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور در حوزه پدافند سایبری و زیستی بر ضرورت رعایت الزامات پدافند غیرعامل در امور مهندسی، طراحی و اجرای صنعت آب و برق تاکید کرد.
رعایت الزامات پدافند غیرعامل در تدوین طرحهای مرتبط با وزارت نیرو و اخذ مجوزها لازم از سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز از جمله مواردی بود که از سوی محرابیان ضروری عنوان شد.
در ادامه طرفین بر برگزاری جلسات عملیاتی دورهای به منظور اولویتبندی و پیشبرد برنامههای پدافند غیرعامل در وزارت نیرو از جمله موضوعات مربوط به تهدیدات سایبری در صنعت برق با حضور ریاست سازمان پدافند غیرعامل کشور و وزیر نیرو تاکید کردند.
تهیه و راهبری طرح مدیریت بحران و پایداری و استمرار خدمات آب و برق با مشارکت و همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و سایر دستگاههای مسئول نیز از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
نظر شما