به گزارش خبرنگار ایمنا، بهرام عین اللهی در اینستاگرام خود نوشت:
"مردم، دانشجویان و داوطلبان، مشارکت بسیار گستردهای در واکسیناسیون عمومی علیه کرونا دارند و هیچ کجای دنیا، چنین پتانسیلی وجود ندارد و اگر واکسیناسیون میخواست فقط توسط دولت انجام شود، هیچ گاه به چنین رکوردی در دنیا دست نمییافتیم.
امیدواریم که هفته آینده، میزان تزریق واکسن کرونا در ایران از ۱۰ میلیون دُز فراتر رود که افتخار بسیار بزرگی است. تا تیرماه در کل کشور ۵ میلیون دُز واکسن کرونا تزریق شده بود اما امروز از ۴۰ میلیون دُز فراتر رفتیم و با سرعتی که پیش میرویم، انتظار داریم که جلوی عوارض بعدی و مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ را بگیریم.
به مسئولان استانی همدان گفتهام که با افزایش مراکز واکسیناسیون، امیدواریم محدودیت سنی برای تزریق واکسن کرونا در همدان را برداریم تا به سرعت و در عرض یک هفته تا ۱۰ روز، کل جمعیت هدف این استان را واکسینه کنیم.
بسته به شرایط هر استان، سرعت و مراکز واکسیناسیون محدودیتهای سنی را بر میداریم و هر کجا که واکسن بیشتری تزریق شود، واکسنهای بیشتری به آنجا اختصاص میدهیم.
تقریباً تمام اساتید دانشگاهها را واکسینه کردهایم و واکسیناسیون دانشجویان نیز آغاز شده و دانشگاههای علوم پزشکی از اواسط مهرماه بازگشایی میشوند اما در مورد سایر دانشگاهها، وزارت علوم تصمیمگیری میکند. بازگشایی مدارس نیازمند واکسینه کردن دانش آموزان است. واکسیناسیون دانش آموزان را از دو هفته آینده آغاز میکنیم.
در قالب قرنطینه هوشمند، حضور افراد در تجمعات و استفاده از برخی خدمات از جمله حمل و نقل عمومی باید با کارت واکسن باشد تا به دیگران، آسیبی وارد نشود. "
وزیر بهداشت در پست دیگری نوشت:
" در جلسه ستاد مدیریت کرونا در استان همدان
ضرورت داشتن پیوست فرهنگی در دانشگاهها
باید به حرکتهای فرهنگی شتاب بیشتری داد.
طب سنتی از این نظر که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود تغذیه میشود، برای ما ارزشمند است بنابراین دانشگاههای علوم پزشکی نیز باید به این حوزه توجه ویژهای داشته باشند.
باید حتماً به بومی گزینی نیروهای انسانی که اعتقاد شدیدی به آن داریم، توجه کرد.
ما موافق تبدیل وضعیت نیروهای بهداشتی و درمانی هستیم. با کمک نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیونهای تلفیق و برنامه بودجه میتوان این مشکلات را برطرف کرد و نباید شرمنده نیروهایی شویم که شبانه روز در اورژانسها و بخشهای مختلف بیمارستانها با خستگی و رنگهای پریده فعالیت دارند.
دانشمندان و صاحب نظران باید در زمینه پیر شدن جمعیت فکری کنند و برنامه داشته باشند.
همه دستگاهها باید در زمینه رشد کم جمعیت، بسیج شده و همکاری کنند تا به جمعیتی جوان که لازمه رشد و توسعه کشور است، برسیم. "
نظر شما