به گزارش ایمنا، علیرضا کاظمی با بیان اینکه خوشبختانه با مساعدتهایی که دولت در هیئت دولت و ستاد ملی کرونا داشتند و رئیس جمهور شخصاً به این موضوع ورود پیدا کردند، بحث رایگان بودن شاد است، اظهار کرد: در جلسهای که با وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت همراه اول داشتیم، امسال هم مانند سال گذشته، استفاده معلمان و دانش آموزان و کاربران از شبکه شاد، رایگان خواهد بود.
وی با اشاره به بازگشایی مدارس گفت: رویکرد ما این است که آرام و به صورت تدریجی با تأمین سلامت دانشآموزان و با کیفیت مدارس را باز کنیم و زمینه حضور دانش آموزان را با همین الگو فراهم کنیم.
وی افزود: سه گام را طراحی کردیم که در گام اول برای حضور به سمت مدارس کم جمعیت میرویم که تقریباً برای اینها هیچ منعی وجود ندارد. مدارس زیر ۱۰۰ نفر و ۷۵ نفر و کلاسهای زیر ۱۵ نفر را داریم که تقریباً حدود ۱۰۰ هزار کلاس درس زیر ۱۵ دانش آموز و ۴۰ هزار مدرسه با جمعیت زیر ۷۵ نفر داریم و تأمین سلامت را همکاران ما انجام میدهند و زمینه حضور اینها را بعد از مدتی از شروع سال تحصیلی مهیا کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه گام دوم مدارس با جمعیت متوسط هستند که برای اینها به سمت رویکرد ترکیبی خواهیم رفت، گفت: یعنی بخشی از اینها را به دو گروه تقسیم خواهیم کرد، بخشی به صورت حضوری و بخشی به صورت مجازی که بستگی به، ظرفیت مدرسه دارد که ممکن است در دو یا سه روز با رعایت همه پروتکلها و استانداردها طراحی شود. آن سه روز دیگر را در فضای مجازی فعالیت خودشان را ادامه خواهند داد.
کاظمی افزود: گام سوم مدارس پرجمعیت هستند که تقریباً بیشترین مشکل را در این بخش داریم. در این بخش هم با آرامش بیشتری حرکت میکنیم و امیدواریم که بتوانیم حداقل ارتباط را با فضای آموزشی برقرار کنیم. حالا یا یک روز یا دو روز در هفته که بستگی به ظرفیت خود مدرسه دارد.
وی با بیان اینکه رویکرد تمرکززدایی است که در الگوی بازگشایی امسال لحاظ کردهایم، گفت: تقریباً اختیار را به مدرسه و شهرستان واگذار کردهایم و اعلام خواهیم کرد که مدرسه در چه فرایندی شرایطش را اعلام و منطقه تأیید کند و در ستاد کرونا تصمیم گیری شود. کل کشور را باید متفاوت دید.
منبع: ایسنا
نظر شما