علیرضا نادعلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در پاسخ به این پرسش که آیا شورای شهر ششم تقاضایی برای دیدار با مقام معظم رهبری داشته است، اظهار کرد: نظر شخصی من این است که اگر در ابتدای دوره به محضر ایشان برویم، قاعدتاً میخواهیم از برنامهها و کارهای آینده گزارش دهیم و انتظارات ایشان را بشنویم.
وی افزود: فکر میکنم با این میزان انرژی زیادی که در جمع ما ۲۱ عضو شورای ششم است و همه میخواهند از فرصت بهدستآمده برای خدمت بیشتر استفاده کنند، اگر بتوانیم چند اتفاق خوب در شهر رقم بزنیم و سیاستگذاریهای ما منجر به اتفاقات مؤثری در شهر شود و سپس پس از ۶ ماه یا یک سال برای گزارشدهی به محضر ایشان برویم و حک و اصلاحات ایشان بر کارها و توصیههایشان را بشنویم، بهتر باشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: البته این نظر شخصی من است و قاعدتاً از هر ۲۰ عضو دیگر بپرسید دوست دارند این اتفاق زودتر بیفتد.
وی در خصوص حضور دوباره شهردار تهران در جلسات هیأت دولت و اینکه چه باید کرد که این حضور مؤثر باشد گفت: در زمان انتخاب شهردار تهران تاکید بر انتخاب شهرداری در سطح ملی داشتیم زیرا رابطه شهردار با رئیسجمهور میتواند در اداره بهتر شهر و دریافت مطالبات مؤثر باشد.
نادعلی ابراز امیدواری کرد: این اتفاق به طور مستمر و دائم بیفتد زیرا بر اساس آنچه زاکانی، شهردار تهران نقل کرده بنای تعامل میان مدیریت شهری و دولت است.
وی افزود: امیدواریم شورا نیز دیداری با رئیسجمهور داشته باشد تا در این فضای کاری پرنشاط، تعاملات بیشتر شود.
به گزارش ایمنا، آخرین بار اعضای شورای چهارم شهر تهران و شهردار تهران و مدیران شهری وقت در دی ماه سال ۹۲ به دیدار مقام معظم رهبری رفته بودند. در شورای شهر پنجم این دیدار گروهی انجام نشد. مقام معظم رهبری در آخرین دیدار با مدیران شهری تهران بر لزوم اهتمام ویژه به معماریِ ساختوسازها در تهران به منظور ایجاد فضای سبک زندگی اسلامی تأکید کردند.
ایشان در آن دیدار گفتند: در اداره کلانشهر تهران و همچنین در اداره کشور باید روحیه خدمت به مردم با نیّت خدایی و با تکیه بر علم و درایت یا همان روحیه مدیریت جهادی حاکم باشد تا بتوان از مشکلات عبور کرد و به پیش رفت.
نظر شما