حسین کارگر در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، ضمن تشریح فرآیند اقدامات لازم شهر دوستدار کودک، اظهار کرد: با توجه به ضرورت شناخت نیازهای کودکان همراه با مشارکت آنان و لحاظ کردن کودکان در فرآیند طراحی و برنامه ریزی شهری و در راستای توسعه، مناسبسازی و بسترسازی منظر کالبدی و اجتماعی شهر برای فعالیت کودکان اقداماتی با همفکری آنها انجام پذیرفته و مقرر شده سازوکاری فراهم شود که کودکان نیز مانند سایر شهروندان منطبق با نیازهایشان بتوانند در شهر زندگی کنند و از این طریق مسیر رشد و ارتقای ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی کودکان شهر هموار شود.
وی افزود: شهرداری اصفهان تلاش کرده در چهارچوب ابتکارات شهر دوستدار کودک و با هماهنگی سازمان جهانی یونیسف پروژههای منطبق با نیاز کودکان را در سطح منطقه تعریف و اقدامات لازم را جهت تحقق شهر دوستدار کودک به معنای واقعی به عمل آورد.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام شده، تصریح کرد: در اقدام اولیه مناسبسازی گذر گردشگری تاریخی دردشت انجام و پس از آن احداث خانه کودک محله دردشت، ورزشگاه دردشت و ساماندهی پارک کودک طبق نیاز کودکان محله قدیمی دردشت، در برنامههای این منطقه مورد توجه قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: با طراحی و اجرای عملیات عمرانی و زیباسازی پارک دردشت تبدیل به پارک شهر دوستدار کودک شد و با توجه به اینکه این محدوده فاقد فرهنگسرا و مراکز فرهنگی است، عملیات احداث خانه کودک با هزینه ۴۰ میلیارد ریال در دست طراحی قرار گرفت.
کارگر افزود: مقرر شده با راه اندازی خانه کودک برنامههای متنوع شامل؛ برنامههای جنبشی حرکتی، فکری، ویژه برنامههای مادر و کودک و سایر برنامههای فراخور نیاز کودکان در این مرکز برقرار گردد.
وی با اشاره به هزینه ۴۰ میلیارد ریالی احداث ورزشگاه دردشت تصریح کرد: در محله دردشت ورزشگاهی در دست طراحی است که به ورزشهای غیر توپی برای بانوان میپردازد و محیطی نیز برای کودکان در نظر گرفته شده که علاوه بر ورزش مادران، کودکان نیز به اینگونه فعالیتها مشغول میشوند.
نظر شما