به گزارش ایمنا، مرکز پردازش بیولوژیکی نوآورانه و کاربردی، موحالی و مرکز منطقهای بیوتکنولوژی، فرید آباد هند بهطور مشترک در حال تحقیق روی عصاره طبیعی سیر بهعنوان مهارکننده احتمالی پروتئین ACE2 هستند، گیرندهای که بهعنوان نقطه ورود ویروس کرونا به سلولهای انسانی عمل میکند و حاوی اسیدهای آمینه موجود در ویروس است.
سیر، ادویه رایج برای طعم دادن به غذاست همچنین در نسخههای طب سنتی برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده میشود. عصاره سیر دارای ترکیبات ارگانوسولفور است که خواص قوی آنتیاکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد سرطانی و ضد میکروبی دارد.
یکی از مقامات ارشد بخش تحقیقات بیوتکنولوژی اظهار کرد: بررسی کامل عصاره سیر با توجه به تجزیه کیفی و فعالیت بیولوژیکی آن در شرایط خارج از ارگانیسم و درون یک موجود زنده مورد هدف قرار گرفت.
این مقام مسئول گفت: مطالعات مرتبط برای استفاده آموزشی و مصرف عصاره سیر در مدیریت درمان بیماران کووید -۱۹ با همکاری مرکز منطقهای بیوتکنولوژی در حال انجام است.
نتایج این مطالعه ممکن است به فواید عصاره سیر در درمان کووید -۱۹ کمک کند.
در این تحقیق ویژگیهای عصاره سیر شامل ترکیبات، شاخص ضریب شکست، چسبندگی و غلظت آن مورد بررسی قرار گرفت.
پزشکان آیورودا (طب سنتی هند) ادعا میکنند که سیر یکی از کارآمدترین آنتیبیوتیکهای طبیعی در برابر طیف گستردهای از ویروسها و باکتریهاست.
سوچتا خیبر گفت: ترکیبات ارگانوسولفور و فلاونوئید موجود در سیر مسئول تقویت سیستم ایمنی است.
وی ادامه داد: مصرف روزانه سیر و محصولات مشتق شده از آن بهعنوان یک درمان کمکی امکانپذیر است و عوارض جانبی و سمیت ناشی از داروهای اصلی مورد استفاده در درمان بیماری را کاهش دهد.
دانشمند مرکز پردازش بیولوژیکی نوآورانه و کاربردی تصریح کرد: بررسی مقاومت سارس-ک وو-۲ (SARS-CoV-۲) در برابر ترکیبات موجود در عصاره سیر نشان داد: ۱۷ ترکیب ارگانوسولفور که ۹۹.۴ درصد از عصاره سیر را تشکیل میدهد، دارای تعاملات قوی با اسیدهای آمینه پروتئین ACE2 و پروتئاز اصلی PDB6LU7 سارس-ک وو-۲ است.
نتایج نشان داد که عصاره سیر منبع آنتیویروس طبیعی ارزشمندی است که به جلوگیری از حمله ویروس کرونا به بدن انسان کمک میکند. مطالعات مشابهی نیز در انگلستان و چین برای درک اثربخشی سیر بر درمان کرونا در حال انجام است.
منبع: ایسنا
نظر شما