به گزارش ایمنا، بابک عشرتی، اظهار کرد: بیشتر کسانی که کارشان به بخش مراقبتهای ویژه (آیسییو) بیمارستانها کشیده میشود، واکسن نزدهاند.
وی به همه واجدین شرایط توصیه کرد که در اسرع وقت نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند تا از بخش عمدهای از عوارض بیماری در امان باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران جلوگیری از مرگ و ابتلاء به نوع شدید بیماری را از مهمترین تأثیرات واکسن کرونا اعلام کرد و گفت: مردم از هر واکسنی اعم از داخلی و وارداتی که به دست آوردند، استفاده کنند و نسبت به این کار تعلل نکنند.
عشرتی یادآور شد: کسانی که تاکنون واکسن زندهاند، همچنان باید توصیههای بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شستن دستها را به دقت رعایت کنند.
وی گفت: حدود ۷۰ درصد جامعه باید واکسن کرونا را دریافت کنند تا ایمنی مناسبی برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا فراهم شود. تا آن زمان باید پروتکلهای بهداشتی را به دقت رعایت کنیم.
عشرتی افزود: با توجه به اینکه اغلب سالمندان در کشور واکسن کرونا زدهاند، مرگ و میر این بیماری بیشتر در افراد جوانتر مشاهده میشود؛ به عبارتی روند مرگ و میر در کشور تغییر یافته و به سمت جوانان سوق یافته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به جوانان توصیه کرد: ابتلاء به بیماری را جدی بگیرند و نسبت به آن ساده انگاری نکنند؛ چرا که میتواند خطرات جدی برای آنان داشته باشد.
عشرتی با توجه به روند بیماری، از همه مردم به خصوص جوانان خواست بیشتر مواظب خود باشند.
منبع: ایرنا
نظر شما