به گزارش ایمنا، آنا بلووسوا متخصص تغذیه روسی اعلام کرد که کدام غذاها و نوشیدنیها را میتوان و نباید با طالبی خورد.
بلووسوا اظهار کرد: برخی از متخصصان معتقدند این میوه که برای بیماریهای کبدی مفید است، نباید با هیچ غذایی ترکیب شود. با این حال، غذاهایی سنتی در کشورهای مختلف وجود دارد که میتوان آن را با طالبی خورد.
وی گفت: در کشورهای مدیترانه، به ویژه در نواحی ساحلی، غذایی سنتی به نام سالاد هندوانه وجود دارد. به گونهای که طالبی خرد شده و ژامبون پارما یا جامون، پیاز و گاهی اوقات آووکادو مخلوط میشود. این غذا که در آسیای میانه رایج است پس از ناهار میل میشود. طالبی را میتوان با انواع محصولات ترکیب کرد. تنها مورد استثنا سبزیجات تازه است.
بلوسووا تصریح کرد: شما فقط نباید طالبی را همراه با مقدار زیادی سبزیجات تازه ترکیب کنید، زیرا این کار به طور بالقوه میتواند باعث ناراحتی معده شود. هنگام انتخاب غذای همراه طالبی، بهتر است چای داغ را انتخاب کنید. آب سرد برای این میوه مناسب نیست.
وی گفت: مقدار زیادی آب سرد در کنار طالبی میتواند باعث اسهال شود؛ شما میتوانید طالبی را با مقدار کمی چای داغ سبز یا سیاه مصرف کنید.
این متخصص توضیح داد: نوشیدن شیرهای تخمیر شده با طالبی توصیه نمیشود؛ البته این بدان معنا نیست که اگر فرد صبح کفیر بنوشد، نمیتواند عصر یک تکه طالبی بخورد.
وی توصیه میکند: اگر هنگام خرید طالبی لکههای تیرهای را روی آن مشاهده کردیم، آن را نمیگیریم؛ همچنین اگر آن را فشار دادیم و فرو رفت نباید خریداری کرد. طالبی نباید به مدت طولانی در یخچال نگهداری شود. فقط دو تا چهار روز قابل نگهداری است؛ همچنین نباید در کیسههای پلاستیکی مواد غذایی نگهداری شود، بلکه در فویل آلومینیومی پیچیده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما