مخبر آیین‌نامه اجرایی بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد را ابلاغ کرد

با امضای معاون اول رییس جمهوری آیین‌نامه اجرایی بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد ابلاغ شد.

به گزارش ایمنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر هیأت دولت، با امضای محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری آئین‌نامه اجرایی بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد ابلاغ شد.

هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۷ مرداد ۱۴۰۰، به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور و به استناد بند (ج) تبصره (۱۹) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، آئین‌نامه اجرایی این بند در خصوص بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد را به تصویب رساند.

به موجب آئین‌نامه فوق، دستگاه اجرایی موضوع این آئین‌نامه موظف است اعتبارات هزینه‌ای ابلاغی سال ۱۴۰۰ خود را در چهارچوب مفاد دستورالعمل اجرایی بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد مندرج در بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور و این تصویب‌نامه هزینه کند.

همچنین دستگاه اجرایی مربوط موظف است کارگروهی با مسئولیت بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی و با دعوت از مسئولین تصمیم‌گیر و کارشناسان خبره در جهت پیاده‌سازی تمام ابعاد بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد شامل برنامه‌ریزی (از جمله تدقیق برنامه و خروجی‌ها)، هزینه‌یابی و مدیریت عملکرد تشکیل دهد. این کارگروه بخش جداگانه در ساختار سازمانی دستگاه اجرایی محسوب نمی‌شود.

تبیین شاخص‌های عملکرد مبتنی بر خروجی‌ها برای سنجش کارایی، تبیین شاخص‌های کلیدی عملکرد مبتنی بر اهداف سازمانی برای سنجش اثربخشی، طراحی و پیاده‌سازی نظام ارزیابی و مدیریت عملکرد برای بهبود مستمر عملکرد و ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها و مهیا کردن امکان تبادل اطلاعات این نظام با سامانه‌های داخلی از دیگر وظایف دستگاه‌های اجرایی مندرج در این آئین‌نامه است.

همچنین در اجرای بند (الف) تبصره (۱۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، تمامی دستگاه‌های اجرایی مندرج در قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند در سال ۱۴۰۰ نسبت به هزینه یابی خروجی‌ها (کالا یا خدمات) و تکمیل و استقرار کامل سامانه حسابداری قیمت تمام شده که اطلاعات ورودی آن از تبادل داده‌های سایر سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی به دست می‌آید، اقدام کنند.

به موجب آئین‌نامه یاد شده، دستگاه اجرایی موضوع این آئین‌نامه می‌تواند تا صددرصد منابع حاصل از صرفه‌جویی ناشی از اجرای بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، مشروط به تأیید عملکرد مطلوب توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و در سقف تخصیص اعتبار به طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای آن دستگاه، مازاد بر سقف تخصیص اعتبارات مصوب کمیته تخصیص اعتبارات موضوع ماده (۳۰) قانون برنامه و بودجه کشور با اصلاحات و الحاقات بعدی، هزینه کند.

کد خبر 516301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.