به گزارش ایمنا، بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه JAMA Pediatrics منتشر شده است، از هر چهار کودک مبتلا به کووید -۱۹، یک نفر این ویروس را به سایر اعضای خانواده خود منتقل میکند و بیشترین خطر انتقال این ویروس به اعضای خانواده در میان نوزادان مشاهده شده است.
دادههای این مطالعه نشان داد که در تجزیه و تحلیل نزدیک به ۶ هزار و ۳۰۰ خانوار که دست کم یک مورد عفونت اطفال داشتند، بیش از هزار و ۷۰۰ نفر یا ۲۷ درصد از اعضای دیگر خانواده نیز به این ویروس مبتلا شده بودند.
به گفته محققان، نوزادان تازه متولد شده و کودکان تا سه سال سن، ۴۳ درصد بیشتر از افراد ۱۴ تا ۱۷ ساله احتمال دارد که ویروس کووید -۱۹ را به سایر افراد خانواده خود منتقل کنند. این مطالعه بر موارد ابتلای اطفال در بین خانوارهای انتاریو و کانادا در فاصله زمانی میان اول ژوئن تا ۳۱ دسامبر و یا قبل از اینکه نوع دلتا ویروس کرونا به ویروس غالب در منطقه تبدیل شود، تمرکز داشت.
با افزایش شمار موارد ابتلای کودکان به کرونا در سراسر جهان، نقش کودکان در انتقال این بیماری به سایر اعضای خانواده خود همچنان افزایش مییابد.
محققان اظهار کردند: در این مطالعه متوجه شدیم که کودکان کوچکتر در مقایسه با کودکان بزرگتر بیشتر احتمال دارد که عفونت کووید -۱۹ را منتقل کنند و بیشترین احتمال این انتقال در میان کودکان ۰ تا ۳ سال مشاهده شد.
نقش کودکان در انتشار ویروس از زمان شروع همه گیری موضوع بحثهای زیادی بوده است. حداقل در اوایل این همه گیری، مطالعات نشان میداد که کودکان در معرض خطر کمتری برای آلودگی به این عفونت و در نتیجه گسترش این بیماری قرار دارند.
با این حال، در ماههای اخیر با ظهور نوع دلتا کرونا در آمریکا و سایر نقاط جهان، تعداد فزاینده ای از کودکان به کووید -۱۹ شدید مبتلا شده اند. بر اساس دادههای وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، نزدیک به دو هزار کودک در سطح این کشور تا روز شنبه بر اثر ابتلاء به این ویروس در بیمارستان بستری شده اند که رکورد بی سابقهای است.
مقامات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا نیز در اوایل در اوایل ماه جاری اوت اعلام کردند که این موضوع به ویژه با بازگشایی مدارس در سراسر کشور نگران کننده است.
منبع: برنا
نظر شما