به گزارش ایمنا، علیرضا رئیسی - سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه اظهار کرد: امروز در جلسه ستاد بر رعایت و تشدید نظارت بر پروتکلها تاکید شد. همچنین از فردا ساعت ۱۲ منع تردد یا به عبارتی دیگر ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد و نباید ترددی صورت گیرد؛ به جز موارد استثنا مانند آمبولانسها و کامیون حمل غذا و غیره. بنابراین از فردا منع تردد ساعت ۱۲ ظهر تا صبح شنبه دو هفته آینده (آخر وقت جمعه پنجم شهریور) اعمال خواهد شد. این منع تردد سراسری و بین استانی خواهد بود.
وی گفت: بنابراین تمام مجوزهایی که برای تردد صادر شده بود، لغو خواهد شد علاوه بر این افرادی که بنا به هر دلیلی تخلف و جریمه شدند بعد از یک ماه این جریمه دو برابر میشود و حتماً هم اخذ میشود.
رئیسی ادامه داد: تعطیلی همه ادارات را نیز داریم. بنابراین از روز دوشنبه_ ۲۵ مردادماه_ تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده (۳۰ مردادماه) همه ادارات به جز مشاغل ضروری مانند ادارات برق، آب، اورژانس و نیروی انتظامی تعطیل خواهند بود.
وی افزود: تعطیلی ادارات شامل بانکها، اصناف و ادارهها است و تنها اصناف ضروری در گروه شغلی یک فعال خواهند بود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در رعایت پروتکلها نیز سختگیری خواهد شد و مماشاتی صورت نخواهد گرفت.
رئیسی ادامه داد: امروز در ستاد ملی مقابله با کرونا، رئیس جمهور هم تاکید کردند همه دستگاههای اجرایی و ناظر باید به شدت و قدرت وارد عمل شوند و ضمانت اجرایی در ارتباط با تخلفات نیز میزان جرایم مشخص شده است و در این زمینه دادستانی، نیروی انتظامی و اصناف موظف به رعایت هستند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ارتباط با ایام عزاداری ماه محرم، اظهار کرد: مقرر شد در فضاهای بسته عزاداری ممنوع باشد و در این ایام دستهروی هم نداشته باشیم.
وی در خاتمه تاکید کرد: منع تردد در تمام جادههای کشور و بین استانی برقرار است.
گفتنی است؛ پیش از این پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای برای کنترل پیک پنجم از سوی وزیر بهداشت و جمعی از متخصصان و کارشناسان سلامت مطرح و در عین حال تاکید شده بود که "اگر قرار باشد تعطیلی مانند دفعه قبلی باشد که فقط کارمندان دولت نیامدند، اما همه جا باز بود و نظارتی نبود فایدهای ندارد."
در هر حال کارشناسان سلامت تاکید دارند که تعطیلی که همه جا را تعطیل کند، در کنترل تاخت و تاز پیک فعلی بیماری در کشور مؤثر خواهد بود؛ تعطیلی که بتواند بار انتقال ویروس را در جامعه کم کند؛ به طوری که علاوه بر کارمندان و کارکنان دولتی، راهها و رستورانها و پاساژها و… نیز بسته شوند. نه مانند دو سه روزی که اخیراً و در تعطیلات منتهی به عید قربان اعمال شد اما همه جا باز بود و جادههای شمالی کشور شاهد بار عظیمی از مسافران بود بیتردید در این صورت تعطیلی مؤثر نخواهد بود. بنابراین لازم است نظارت ویژه و سختگیرانهای بر اعمال پروتکلها و رعایت محدودیتها از سوی دستگاههای مختلف برقرار شود.
منبع: ایسنا
نظر شما