به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی یوسف زاده در توئیتر خود نوشت:
"چرا نسخه الکترونیک باید در همه جا اجرا شود؟!
بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان تجویز رمدسیویر داشته، بیمارستان اعلام کرده این دارو را ندارد، بعد از رسیدن بیمار به خانه بدون مراجعه به جای دیگر با بیمار تماس گرفته میشود و اعلام میشود دارو را برایتان در منزل تزریق میکنیم و…"
...و البته هر تزریق سه و نیم میلیون تومان میشود!
در بیمارستان دیگری هم به بیمار مبتلا به #کرونا پیشنهاد تزریق یک دوره این دارو به قیمت ۲۶ میلیون تومان شده است!
قیمت این دارو در بیمارستان ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است که بیمه هم هزینه آن را میپذیرد.
و در بازار آزاد این دارو حتی بین ۷ تا ۱۲ میلیون تومان هم فروخته میشود! (گزارشها رقمهای بیشتر را هم نشان میدهند)
توجه داشته باشید که این دارو فقط قابل ارائه در داروخانههای بستری بوده و یا در داروخانههای خاص به نسخههای مربوط به بیمار بستری یعنی مصرف کننده نهایی تعلق میگیرد!
نکته سوزناک دیگر ماجرا هم اینکه علاوه بر دریافت هزینه گزاف از بیمار در بازار سیاه، متخلفان سهمی از بیمهها هم بابت این داروها میگیرند!!
این دارو قاچاق نیست و حتی داروی تولید داخل کشور آن نیز در بازار سیاه فروخته میشود!
حال اگر برخی اشخاص و اصناف مرتبط با توزیع دارو به پروژه نسخه الکترونیکی که ارتباط مشخص و قابل رهگیری بین بیمار، تجویز و توزیع داروها را شفاف میکند معترض نباشند و به آن نتازند (قطعاً تعداد محدودی از آنها) جای تعجب دارد!
توجه کنید این دارو تنها داروی بازار سیاه نیست که متخلفان و دلالان از خون مردم برای خودشان کاسبی به راه انداختهاند، داروهای بیماران خاص، صعبالعلاج، ام اس، سرطان و بسیاری از داروهای دیگر سالهاست در این بازار حضور دارند!!
نسخه الکترونیکی در گام نهایی در بیمارستانها و مطبهای فاقد قرارداد با بیمهها هم باید اجرا شود تا این چرخه کنترل کامل شود، این یک پیشنهاد یا توصیه نیست، یک ضرورت انکار ناپذیر و یک مطالبه عمومی به حق است. "
نظر شما