به گزارش ایمنا، معصومه ابتکار در مورد لوایح حقوقی حمایتی زنان که در معاونت پیشنهاد شده، اظهار کرد: همچنین در عرصه حقوقی هم مجموعهای حدود سی لایحه و پیشنهاد مانند لایحه صیانت و حفظ کرامت زنان در برابر خشونت و تشدید مجازات پدر در صورت قتل فرزند و لایحه حمایت حقوقی از اطفال و نوجوانان تنظیم شد و به دولت ارسال شد که برخی از آن در مجلس تصویب و آئین نامه اجرایی آن ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه تلاش شد ۹۰۰ مورد مقررات مربوط به زنان در قانون اصلاح شود، افزود: توان افزایی سازمانهای مردم نهاد از دیگر اقدامات معاونت در جهت توان افزایی و گستردهتر شدن فعالیتهای تشکلها در تحقق عدالت جنسیتی بود، همچنین ۲۰ مستند درباره زنان کارآفرین و بانوان خدوم توسط معاونت تهیه شده است که در سایت هاشور در دسترس همگان قرار دارد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه دولت دوازدهم دوران بسیار دشواری را در ۱۴۰۰ روز گذراند، دورهای که با جنگ اقتصادی و تحریم، بحرانهای طبیعی سیل و زلزله و شیوع کرونا که کشور را گرفتار کرد، رو به رو بود، اظهار امیدواری کرد: دولت بعد این مسیر مبتنی بر دادههای روز و فرهنگ ایرانی و اسلامی را ادامه دهد.
وی با بیان اینکه از همه این موارد سختتر، جنگ روانی است که از داخل و خارج به شدت به دولت فشار تحمیل کرد، گفت: این موارد کار خبرنگاری را در انتقال پیام و بیان واقعیت و ارتباط گیری با مردم دشوار کرد که باعث شد ذهنیتی غیرواقعی در ذهن مردم شکل گیرد که متأسفانه انتقال خیلی از اخبارهای معاونت امور زنان و حوزه زنان دشوار شد تا آنجا که فعالیتها به گوش مردم نرسید.
ابتکار ادامه داد: معاونت امور زنان در این دوره محدودیتها و کمبودها و کاستیهای زیادی داشت تا آنجا که سهم و حقی که هر بخش دولتی از رسانه ملی باید داشته باشد را هم در سطح حداقلی داشت.
وی با تاکید بر اینکه در سطح ستاد و رسانه ملی مطالب ما جایگاهی نداشت و فضایی به آن اختصاص داده نشد، تاکید کرد: پیش از این چنین روالی برای حذف نیمی از جمعیت کشور سابقه نداشته است و به همین دلیل تلاش کردیم در انتشار صحیح اخبار با خبرگزاریها همکاری بیشتری صورت گیرد ضمن اینکه در فضای مجازی تلاش شد تا انعکاس خبر به صورت اینفوگرافی، موشن و پادکست و غیره صورت گیرد.
منبع: ایرنا
نظر شما