حجتالله امینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اجرای پایش تصویری را یکی از ضروریات و نیازهای امروز شهرهای ایران دانست و اظهار کرد: امروزه تأمین امنیت یکی از مهمترین فاکتورها و آرمان هر کشوری تلقی میشود از این رو مدیران شهری در راستای تامین زمینههای حیات سالم شهروندان در شهرهای مختلف ایران به سمت افزایش امنیت اجتماعی در پرتو بکارگیری از سیستم نظارت هوشمند گام برداشتهاند.
وی افزود: پایش تصویری از سه منظر مدیریت مباحث امنیتی، ترافیک و بحرانهای طبیعی نقش آفرین هستند به گونهای که در مبحث امنیتی، اجرای طرح پایش تصویری میتواند در پیشگیری و جلوگیری از جرایم و مسائل امنیتی مؤثر باشد.
سرپرست شهرداری باغبادران تصریح کرد: اجرای طرح پایش تصویری و استفاده از مرکز مانیتورینگ در خصوص رفع مشکلات ترافیکی و بحرانهای طبیعی نیز مؤثر بوده و زمینه مدیریت بهتر را برای دستگاههای مختلف از جمله مدیریت شهری فراهم میکند.
وی ادامه داد: شهروندان همچنین گردشگرانی که شهر باغبادران را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب میکنند انتظار دارند در فضای شهری، احساس امنیت کرده و بتوانند آزادانه تردد کنند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و به فعالیتهای اجتماعی بپردازند، بدون آنکه کوچکترین تهدیدی آنها را آزار دهد.
امینی پایش تصویری را حلقه مفقوده سالهای گذشته شهر ساحلی باغبادران دانست و اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع کار مطالعاتی و نقطهیابی راهاندازی زیرساخت پایش تصویری در شهر ساحلی باغبادران آغاز شده که این مهم دو ماه طول کشید.
وی عنوان کرد: پس از تهیه طرح توجیهی پایش تصویری شهر ساحلی باغبادران این طرح مورد بررسیهای فنی قرار گرفت و پس از اخذ مصوبه شورای اسلامی شهر به مرحله اجرا رسید به گونهای امروز در ۱۸ نقطه از شهر دوربین پلاک خوان در حال نصب است و با اجرای این پروژه کلیه نقاط شهر تحت پوشش پایش تصویری قرار میگیرد.
سرپرست شهرداری باغبادران خاطرنشان کرد: به دلیل توپوگرافی خاص باغبادران این پروژه با حساسیت خاصی به مرحله اجرا رسید و با توجه به منویات مقام معظم رهبری و لزوم حرکت در مسیر الگوی عملی حمایت از کالای ایرانی در اجرای پروژه پایش تصویری این شهر ساحلی در حد امکان از محصولات ایرانی استفاده خواهد شد، از طرفی انتقال دانش فنی این پروژه به پرسنل شهرداری از دیگر نکات مهم به شمار میآید که به مرحله اجرا خواهد رسید.
وی تاکید کرد: کاهش هزینهها در ارائه خدمات شهری، رصد و مدیریت ترافیک، هدایت ناوگان حمل و نقل عمومی، کنترل هوشمند چراغهای راهنمایی و رانندگی از جمله ثمرات اجرای این طرح به شمار میآید همچنین این طرح زمینه قابلیت اتصال به شهر هوشمند، ارتقای سطح امنیت شهری مدیریت بحران، امدادرسانی و خدمت رسانی به موقع را مهیا خواهد ساخت که ثمره آن افزایش رضایتمندی شهروندان است.
نظر شما