هادی پاشاچینی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهرداری بهعنوان مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد شهری، نقش مهمی در زندگی روزمره مردم یک شهر دارد و شهرداری موفق است که بتواند این تأثیر را در روند روزمرگی مردم ایجاد کند.
وی ادامه داد: سمت "شهردار" یک شهر به دلیل اهمیت بالای آن نیازمند دقت نظر در انتخاب فردی بوده که قرار است سکان هدایت یک شهر را طی چهار سال در اختیار گرفته و آینده آن را رقم بزند، تخصص اقتصادی و فرهنگی و تبحر در مدیریت امور از مباحثی است که در صورت غفلت زیان غیرقابل جبرانی را بر پیکره یک شهر وارد خواهد کرد.
این کارشناس ارشد مدیریت و برنامهریزی شهری اظهار کرد: بر این اساس ارائه و بکارگیری شاخصهای انتخاب شهردار جهت رسیدن به انتخابی آگاهانه میتواند بسیار حائز اهمیت باشد که علاوه بر آگاهی بخشی عمومی، به عنوان ابزارهای راهبردی برای منتخبان شورای شهر جهت انتخاب شهردار شایسته و لایق مؤثر خواهد بود.
پاشاچینی گفت: وابسته نبودن به جناح بندیهای سیاسی، قابلیت استقلال فکری، تفکر اقتصادی، پاکدستی، قدرت رایزنی در سطح کلان ملی، قدرت اجرایی و مدیریتی قوی، دارا بودن رویکرد همه جانبه، جوانگرایی، قدرت مبارزه با فقر و تنظیم سیاستهای شهری برای کاهش آسیبهای اجتماعی برخی از شاخصهای کلیدی برای انتخاب شهردار است.
وی خاطرنشان کرد: تحصیلات مرتبط شهری و مهندسی به عنوان یکی از معیارهای لازم برای انتخاب یک شهردار میتواند معیار خوبی باشد اما ضروری نیست بلکه با دارا بودن معیارهایی همچون توان اجرایی و مدیریتی و نگاه همه جانبه به شهر و رویکردهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی، امنیت و سلامت روانی حاکم بر شهر نباید نادیده گرفته شود.
نظر شما