حسن نظام زاده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اهمیت بهداشت عمومی و دقت در حفظ سلامت جامعه یکی از شاخصههای رفاه و پیشرفت در هر مجموعه شهری به حساب میآید؛ در این ارتباط به دلیل حساسیت و نیاز دسترسی به سرویسهای بهداشتی با کیفیت و اهمیت و ضرورت احداث سرویس بهداشتی عمومی در معابر پرتردد برای استفاده شهروندان و گردشگران به خصوص کودکان، سالمندان و افراد بیمار، شهرداری اصفهان احداث سرویسهای بهداشتی را مورد توجه قرار داده است.
وی ادامه داد: شهرداری اصفهان به منظور حفظ سلامتی شهروندان و اجرای وظایف خود اقدام به ساخت سرویس بهداشتی کرده است تا بتواند از این طریق در راستای تامین رفاه حال شهروندان قدمی مؤثر بردارد.
مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه تاکنون دو هزار و ۲۲۶ چشمه سرویس بهداشتی احداث شده است، خاطرنشان کرد: به منظور گسترش خدمات عمومی و تأمین دسترسی به سرویسهای بهداشتی پاکیزه در سطح شهر، عملیات اجرایی احداث سرویس بهداشتی به صورت پرتابل و ثابت اجرایی شد.
نظام زاده با اشاره به اهمیت وجود سرویسهای بهداشتی در سطح شهر، تصریح کرد: با توجه به ضرورت وجود سرویس بهداشتی عمومی در مسیرهای پر تردد شهر و وجود برخی مشکلات از جمله نبود زمین مناسب، شهرداری اصفهان اقدام به جانمایی و نصب سرویسهای بهداشتی پرتابل کرد.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته تعداد ۳۰ سرویس بهداشتی پرتابل با ۱۱۴ چشمه در ۹ منطقه شهرداری که نیاز به سرویس بهداشتی داشت، جانمایی و نصب شده است.
مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: از ویژگی این سرویسها میتوان به امکان جا به جایی در صورت نیاز، قیمت مناسب نسبت به نوع سازهای، نوع امکانات با توجه به مکان نصب (تعداد چشمه، داشتن سرویس فرنگی و یا ایرانی، دسترسی توانخواهان و …) است.
نظام زاده با اشاره به تجمیع عملیات نگهداری سرویس بهداشتی و تأسیسات شهری، گفت: نظافت، رفع اشکالات روزانه، تأمین مایحتاج بهداشتی، روشنایی، تهویه، ضدعفونی کردن و … بر اساس سامانه نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه اقدامی مهم و اثر بخش در جهت افزایش ارائه خدمات، کاهش هزینهها و افزایش رضایتمندی خواهد بود.
وی به راه اندازی اپلیکیشن سرویس یاب اشاره کرد و افزود: شهرداری اصفهان به منظور تامین رفاه شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی در جستجوی سریع و آسان محل سرویسهای بهداشتی عمومی شهر اصفهان، اپلیکیشن سرویس یاب را در سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی منتشر کرده است که در آن کاربران پس از ورود به اپلیکیشن سرویس یاب میتوانند نزدیکترین سرویسهای فعال را با دو حالت عادی و ویژه افراد توانخواه تا فاصله پنج کیلومتری نسبت به موقعیت خود مشاهده کنند، همچنین میتوانند با انتخاب گزینه مسیر یابی، مسیر رسیدن تا محل را روی نقشه آنلاین مشاهده و با ثبت امتیاز، میزان رضایت خود را اعلام کنند.
مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: با نصب این اپ نزدیکترین سرویس بهداشتی به محل استقرار و ساعات کاری هر سرویس بهداشتی معرفی و همچنین از طریق آن امکان ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و … فراهم شده است.
نظامزاده تاکید کرد: تمام این سرویسهای بهداشتی با شماره کد اختصاصی مشخص است همچنین برای هرکدام یک بارکد(QR) در نظر گرفته شده و شهروندان میتوانند ضمن جستجوی محل سرویسهای بهداشتی در شهر هرگونه نظرات خود را به همراه تصاویر مد نظر برای هر سرویس بهداشتی به منظور بررسی فوری و اصلاحنقصها ارسال کنند.
وی به قابلیتهای این اپلیکیشن اشاره کرد و گفت: هم اکنون در این اپ ۲۵۵ سرویس بهداشتی تعریف شده که ۱۲۵ مورد آن با امکانات ویژه افراد توانخواه و معلولان ایجاد شده البته با همکاری بهزیستی در حال مناسب سازی و تکمیل برای این قشر هستیم؛ به مرور مشخصات و نشانی همه سرویسهای بهداشتی سطح شهر به این نرم افزار اضافه خواهد شد.
مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان گفت: این اپلیکیشن بر اساس شعاع پنج کیلومتر، نزدیکترین سرویسها را به کاربر نمایش میدهد و قابلیت اطلاع رسانی و ارسال نوتیفیکیشن برای کاربران از طریق اپ نصب شده در آن وجود دارد.
وی قابلیت جست و جو و مسیریابی محل سرویسهای بهداشتی را از ویژگیهای ممتاز این اپ دانست و ادامه داد: یکی از اهداف راه اندازی اپلیکیشن، تسهیل ساماندهی سرویسهای بهداشتی و اخذ نقطه نظرات و انتقادات و پیشنهادات شهروندان، گردشگران و افراد توانخواه است.
نظامزاده تاکید کرد: این اپلیکیشن با نام سرویس یاب در گوگل پلی، کافه بازار و مایکت ثبت شده و قابل دانلود است.
نظر شما