بابک صدرایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در رابطه با وضعیت بازار خودرو در دولت سیزدهم اظهار کرد: تحلیل بازار خودرو امری کاملاً سیاسی است و به این که توافقات هستهای چگونه پیش خواهد رفت بستگی دارد با تغییر دولتها تغییری در بازار خودرو اتفاق نمیافتد، واقعیت بازار خودرو در واقع وابسته به اتفاقات سیاسی و بینالمللی است و تغییری نخواهد کرد.
وی افزود: اگر تحریمها به همین شکل ادامه یافته و تغییری در فضای سیاسی پیش نیاید بر قیمت دلار و مسائل اقتصادی از جمله تأمین قطعه برای خودروسازان تأثیرگذار خواهد بود، با اضافه شدن تحریمها عرضه و تولید خودرو کاهش یافته و این اتفاق در قیمت تأثیر مثبت گذاشته به طوری که قیمت خودرو افزایش مییابد، اما اگر توافقاتی انجام شده و تحریمها کمتر شود، بازار آرامش روانی گرفته و قیمتها حداقل تا مدتی به ثبات میرسد.
این کارشناس خودرو درباره بورسی شدن بازار خودرو نیز گفت: در هیچ جای دنیا چنین چیزی وجود نداشته و بعید است بتواند تأثیری در قیمت خودرو داشته باشد.
صدرایی اضافه کرد: اکنون با توجه به این که سیگنالهای منفی سیاسی به بازار مخابره شده، آنهایی که خریدار بوده و دست نگه داشته بودند تا توافق شده و خودرو ارزان شود، اکنون از ترس آن که شاید با توجه به شرایط آینده بازار خودرو روند افزایشی داشته باشد اقدام به خرید کردهاند.
وی تصریح کرد: در یکی دو هفته اخیر بازار به این سمت حرکت کرده است که مردم و کسانی که واقعاً نیازمند به خرید خودرو هستند برای خرید آن اقدام کردهاند.
این کارشناس بازار خودرو در ارائه راهکارهایی برای مدیریت بازار خودرو، خاطرنشان کرد: باید تقاضای واقعی بازار شناسایی شده و خودروسازها بر اساس این تقاضا خودرو تولید کنند علاوه بر این فروش خودرو با قرعهکشی حذف شده و بازار به حالت سابق بازگردد، راهکارهایی که تا کنون بوده نیز فقط منجر به افزایش قیمت خودرو شده است.
نظر شما