به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید متین فر با اشاره به اینکه ۹۰ درصد منطقه هفت را بافت فرسوده تشکیل داده است، اظهار کرد: ساختمانهای قدیمی در این منطقه زیاد است که یکی از رسالتهای شهرداری طبق ماده ۵۵ قانون شهرداریها، بحث رفع خطر از اماکنی بوده که رهگذران و عابران را تهدید میکند.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته این فضاها شناساییشده و در دورههای مختلف رفع خطر شده است، افزود: در برخی موارد رفع خطر به تخریب ملک منجر میشود که شیوهنامهای وجود دارد که کارشناسان بررسی کرده و تأمین دلیل میشود و از طریق قوه قضائیه، اقدامات لازم انجامشده و با نصب بنر به مالک اطلاعرسانی میشود و پس از تنظیم صورتجلسه اگر رفع خطر توسط مالک انجام نشد، توسط خود شهرداری صورت میگیرد.
مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به تشکیل ۱۳۴ پرونده برای رفع خطرها در این منطقه تصریح کرد: فضاهای خطرآفرین شناسایی و ۶۳ مورد تخریب و ۱۸ مورد رفع خطر شده و چندین مورد دیگر یا مالکین مراجعه کرده و اعلام رفع خطر کردند و یا اینکه موعد اجرای آن فرارسیده است.
وی وجود مراکز تجاری در سطح منطقه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: حجم بالای مراکز تجاری و پاساژها و قدمت منطقه متأسفانه مانند بمب ساعتی بوده که احتمال هرگونه خطری را میتوان برای این اماکن پیشبینی کرد.
متین فر با تأکید بر اینکه مسئولان استانی باید همتی مضاعف برای مباحث ایمنی مراکز تجاری هسته مرکزی شهر داشته باشند، یادآور شد: جلسات مختلفی در این زمینه با حضور دستگاههای مختلف و صنوف و هیئتامنای مجتمعهای تجاری تشکیلشده است و آسیبشناسی معضلات و مشکلات این مراکز شده است.
وی ادامه داد: برخی از مجتمعها مشکلات سازهای دارند که با سازمان نظاممهندسی نیز هماهنگی لازم برای تقویت صورت گرفته که زمانبر است؛ قسمتی نیز موارد سیال و جاری بوده و گاهی مجتمعها ایراد سیمکشی برق دارند که شناسایی و به هیئتامنا ابلاغشده که هر چه سریعتر آن را رفع کنند.
مدیر منطقه هفت شهرداری قم اذعان کرد: مکانهای تجاری نیز وجود دارند که با نصب چند کپسول آتشنشانی مشکل برطرف میشود که این مورد نیز در دستور کار قرار داشته و در حال اجراست.
نظر شما