حسن سجادزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نیاز است طراحی فضاهای شهری با توجه به جمعیت شهر و نیازهای شهروندان انجام شود و در این راستا باید رویکردهای هوشمندسازی شهرها مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: برنامه ریزی هوشمند موجب شده تا روند توسعه شهری از یک الگوی مشخص تبعیت کند که همه جوانب شهر را مورد بررسی قرار میدهد.
این دکترای طراحی شهری خاطرنشان کرد: توجه به جمعیت شهر و تنظیم سرانهها با توجه به ساختارهای کالبدی و ابعاد شهر موجب شده تا شهر رشد متوازنی داشته باشد و مشکلات اجتماعی، اقتصادی، حتی معضلات زیست محیطی آن به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: بدین منظور نیاز است مدیریت یکپارچه شهری مورد توجه قرار بگیرد و روی طرحهای شهری مطالعات عمیقی بشود.
سجادزاده تصریح کرد: بدین منظور نیاز است تمامی ابعاد و ویژگیهای شهر، نقاط قوت و ضعف شناسایی شده و راهکارها به منظور توسعه متوازن و جلوگیری از رشد نامتوازن شهر مورد توجه قرار بگیرد در غیر این صورت به موجب تغییرات گسترده شهرها و روند مهاجرتی که امروزه شهرها با آن درگیر هستند، چالشهای گستردهای در انتظار ساختار مدیریتی شهرها خواهد بود.
وی ادامه داد: ساختارهای نامنسجم و پراکنده شهری موجب شده تا هزینه مدیریت شهر برای خدمات رسانی به نقاط مختلف شهر افزایش یابد و امروزه شهرداری به عنوان اداره کننده شهر که وظیفه ارائه خدمات شهری را بر عهده دارد بار سنگینی بر دوش بکشد.
این دکترای طراحی شهری گفت: هوشمندسازی، انجام مطالعات گسترده در حوزه بازآفرینی و طرحهای شهری و ارائه چشم اندازی مناسب از آینده شهر راهکارهایی مؤثر به منظور جلوگیری از رشد نامتوازن شهر است.
نظر شما