به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید محسنی در مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی جمالزاده در خصوص بررسی کیفی داستانهایی که به این دوره از جشنواره رسیده است، اظهار کرد: جایزه ادبی جمالزاده به همت نویسندگان نامدار ادبیات داستانی معاصر اصفهان شکل گرفت، در این جشنواره به دنبال کشف استعداد در زمینه داستان کوتاه و نا داستان هستیم و در این دوره شاهد استقبال افراد در حوزه کمی و کیفی بودیم.
وی با بیان اینکه حدود یک هزار و ۴۶۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، ادامه داد: با دقت سختگیرانه داوران و هیأت انتخاب خروجی قابل توجهی در حوزههای داستانی و نا داستان داریم.
دبیر علمی سومین دوره جایزه ادبی جمالزاده خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش داستان و نا داستان انجام شد که هر کدام از بخشها در دو زیر بخش داستان آزاد و داستان اصفهان در بخش داستان و دو زیر بخش نا داستان مدارس اصفهان و نا داستان کرونا در بخش نا داستان اجرا شد.
وی گفت: یکی از نقایص زندگی نگارههای دو بخش قبلی این جشنواره نگاه کارت پستالی شرکت کنندهها به این بخش بود، چراکه اصفهان به بخشهای چهارباغ سی و سه پل خواجو و میدان نقش جهان محدود شده بود و یک نگاه توریستی به اصفهان میشد و سایر بخشها کم رنگ تر شده بود
محسنی با بیان اینکه دبیرخانه جایزه ادبی جمالزاده باید به یک دبیرخانه دائمی در طول سال تبدیل شود افزود: بخشی از این جشنواره کشف استعداد بخشی دیگر چاپ آثار است که در مجال جایزه گنجانده نمیشود و بعد از آن باید پیگیری شود. نیاز به بحثهای تئوری در بخش نا داستان میتواند اثربخش باشد و تداوم جایزه ما را به چشم انداز و اهداف این جشنواره میرساند.
وی با توضیح اینکه اهدا جوایز بخش ویترینی جشنواره است، تصریح کرد: در بخش جوایز بحث اغنا آثار بیشتر مد نظر بود و در نتیجه بیشتر به انشا آثار توجه کردیم، تمام موارد را رصد کردیم تا تخطی صورت نگیرد و دو داستان به دلیل شرکت در جایزه دیگری شرکت کرده بود از این جشنواره حذف شد.
دبیر علمی سومین دوره جایزه ادبی جمالزاده اضافه کرد: تمام کسانی که به زبان فارسی مینویسند میتوانند در دورههای بعدی شرکت کنند و پیشنهادات و انتقادات خود را درباره این جشنواره اعلام کنند تا چراغ داستان پر فروغ بماند.
نظر شما